reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bije 😍 książeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta 🥰

Załączniki

• IMG_6989.jpg
    IMG_6989.jpg
    114,9 KB · Wyświetleń: 108
Mnie wczoraj zaniepokoił znów ból brzucha jak na @, poleciałam do lekarza 🤦🏻‍♀️ Wczoraj był 5+0 pęcherzyk 5.1 mm
Oczywiście dalej brac nospe jak boli
Dziś już nie boli, ale za to doszła mi lekka biegunka 🤦🏻‍♀️ Mdłości bardzo delikatne i tez nie cały czas tylko momentami, piersi bolą i nie raz cmi brzuch

teraz najdłuższe 9 dni do 26 maja trzeba czymś głowę zająć 🙊 trzeba się wyluzować ale ciężko szkoda ze to tyle trwa
Nie stresują się jestem z tobą u mnie tez był maluteńki pęcherzyk i czekam do 27 maja na usg żeby zobaczyc serduszko mam nadzieje ze będzie dobrze . Czekamy razem❤️❤️❤️🥰

6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bije 😍 książeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta 🥰
Gratulacje ❤️
Ja jestem ciekawa na jakiej podstawie oni to określają, na podstawie wielkości?
Bo mi ginekolog się pytała który to tydzień i jak jej powiedziałam to potwierdziła, że może tak być, bo z wielkości by się zgadzało 🤷🏻‍♀️

Piekne zdjęcie [emoji3590] i cudowne wieści ze serduszko już jest [emoji4]
6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bije [emoji7] książeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta [emoji3059]

reklama
Gratulacje ❤️
Ja jestem ciekawa na jakiej podstawie oni to określają, na podstawie wielkości?
Bo mi ginekolog się pytała który to tydzień i jak jej powiedziałam to potwierdziła, że może tak być, bo z wielkości by się zgadzało 🤷🏻‍♀️
nie wiem sama tez 🤔 ja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12 😱

Do góry