DoMa29
Fanka BB :)
No to jak, powinno być tydzień później z jej obliczeń a nie wcześniejnie wiem sama tezja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jak, powinno być tydzień później z jej obliczeń a nie wcześniejnie wiem sama tezja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12
![]()
Jak najbardziej ! Pęcherzyk na bank , a możemy zarodekCześć dziewczynymoje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa
dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40
cała noc mi się jakieś bzdury śniły
mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na
?
![]()
Aaaaa cudowna wiadomość6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bijeksiążeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta
![]()
Mnie boli codziennie, szczególnie wieczorem i w nocy. Ale jeśli ból nie jest silny to nie trzeba się zamartwiać. Macica się powiększa, rozkurcza i zmienia położenie.Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle
Mam tak samoJa dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodziTo przez te mdłości
![]()
Jak ja wam wszystkim zazdroszczę L4 !!!Ooohhhh to mamy podobnie ! Ja dziś 5+4i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie
i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4
![]()
nie masz takiej możliwości?Jak ja wam wszystkim zazdroszczę L4 !!!Też chcę!
![]()