Nie wiedziała, że ma problem z tarczycą.No miała bardzo wysoki. Ale chorowała wcześniej na tarczyce? Czy tak się okazało przy badaniach ciążowych? Wazne, ze wszystko się dobrze skończyło!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiedziała, że ma problem z tarczycą.No miała bardzo wysoki. Ale chorowała wcześniej na tarczyce? Czy tak się okazało przy badaniach ciążowych? Wazne, ze wszystko się dobrze skończyło!![]()
Mam nadzieje!Oj to przez tydzień jeszcze Ci moooocno beta skoczybędzie już piękny widok na usg
![]()
Czy robiłaś jakieś badania w związku z biochemem czy nie? Ja tez jestem po jednej. 2 miesiące temuświetne wiadomości!
Ja też miałam dwie ciąże biochemiczne, o beta była malutka przy nich. Praktycznie w 2 dni po terminie @, przychodziła.
Na co jesteś chora? Jakie leki przyjmujesz?Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Dziś według om jestem w 7+3 tc. Na pierwszą wizytę idę w poniedziałek 24 maja. Mam trudną sytuację. Choruje przewlekle i na stałe przyjmuje leki z grupy DJestem zestresowana i potrzebuje wsparcia
Czesc, będę trzymac kciuki za szczesliwy finał. Dbaj o siebie, wypoczywaj i badz dobrej myśliCześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Dziś według om jestem w 7+3 tc. Na pierwszą wizytę idę w poniedziałek 24 maja. Mam trudną sytuację. Choruje przewlekle i na stałe przyjmuje leki z grupy DJestem zestresowana i potrzebuje wsparcia
Trzymaj się jesteśmy z zrób ! Najważniejsze to pozytywne nastawienieCześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Dziś według om jestem w 7+3 tc. Na pierwszą wizytę idę w poniedziałek 24 maja. Mam trudną sytuację. Choruje przewlekle i na stałe przyjmuje leki z grupy DJestem zestresowana i potrzebuje wsparcia
Hej ! Trzymam mocno kciuki aby było wszystko ok !Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Dziś według om jestem w 7+3 tc. Na pierwszą wizytę idę w poniedziałek 24 maja. Mam trudną sytuację. Choruje przewlekle i na stałe przyjmuje leki z grupy DJestem zestresowana i potrzebuje wsparcia
Choruje na wrzodziejące zapalenie jelita grubego przyjmuje Azatioprynę. Niewielka dawka ale jednak...mój gastrolog twierdzi, że nowe badania mówią, że to bezpieczny lek, ginekolog sugeruje się ulotką, która definitywnie zabrania zażywania tego leku w ciąży.Na co jesteś chora? Jakie leki przyjmiesz?