Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciukiCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()
Będzie dobrzeCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()
będę trzymaćCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()
kochana! A Ty gdzie nam ucieklas? Dawno Cię tutaj nie byłoBędzie dobrzefajnie, ze tak wcześnie masz tą wizytę
Ja jestem 7+4 i tez pare dni temu moje objawy lekko ustały i dziś znowu wróciły
czekam na koniec pierwszego trymestru, żeby wróciła mi energia... mdłości, problemy ze snem, bolące piersi niech sobie zostaną, byle by odzyskać energię
Koniecznie daj znać po wizycie![]()
Najlepiej to mieć męża ginekologa lub sprzęt do usg w domu do własnej dyspozycjibędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro
![]()
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
![]()
Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane![]()
Ja dzisiaj też miałam taki delikatny "okresowy" ból brzucha i co jakiś czas kłucie w jajnikach. Jutro o wszystko dopytambędę trzymaća Ty dawaj nam znać jutro
Ja stresuję się bo dziś właśnie zaczął mnie znów brzuch boleca wizyta w czwartek wiec trochę poczekam jeszcze
Powinnyśmy mieć wizyty co 2 dni, wtedy byłybyśmy na bieżąco uspokajane![]()
tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsęCzuje, że przede mną bezsenna noc. Jutro pierwsza wizyta o 9.30 (7+1). Nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą lekarską. Oby wszystko było dobrze, bo ostatnio delikatnie ustąpiły objawy i się przeraziłam.
Dobrej nocy![]()
tez będę trzymać kciuki! Dawaj koniecznie znać i nie martw się na zapas, nic się nie dzieje. Ciąża to ponoć piękny stan... chyba piękny stan pełen nerwów nie?tez mam jutro… ale o 12:20. I tez się cała dziś trzęsę![]()