Aga87lan
Fanka BB :)
Spokojnie ... uda się napewno !Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko2 raz. Kiedy to się uda ?
Mam wrażenie że oni robią wszystko by uwalić człowieka...
Milego dnia dla Was!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie ... uda się napewno !Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko2 raz. Kiedy to się uda ?
Mam wrażenie że oni robią wszystko by uwalić człowieka...
Milego dnia dla Was!!!
Nie.. a na czym ta teoria polega ?
Fajnie ja chciałbym chłopca, to jak pęcherzyk ciążowy był po prawej to pewnie chłopiecOgólnie polega to na tym po której stronie w macicy jest kosmowka z zarodkiem jak po prawej to chłopiec, po lewej dziewczynka, oczywiście traktuje to jako zabawę ale jestem ciekawa czy się sprawdzi [emoji6]
Wklejam link do bloga mamy ginekolog, czytalam potem na insta że jej się sprawdziło i był to chłopiec, w każdym bądź razie dla zabawy można samej sprawdzić [emoji6]
Mamaginekolog
mamaginekolog.pl
Fajnie ja chciałbym chłopca, to jak pęcherzyk ciążowy był po prawej to pewnie chłopiec [emoji3531][emoji199]
ja wczoraj chciałam kupić bo uwielbiam jak się pojawia ta druga kreseczkaŁoooo ... to ja była lepsza ! Ja zrobiłam conajmniej 15 ! Codziennie rano i po południu dla pewnościmąż miał mnie już przeklęte
a jaka radocha była dla mnie jak kreski się pojawiały
![]()
Trzymajcie mnie, mam straszną ochotę na bitą śmietanę xD
Ja to bym łyżka,i mogła jeśćA ja od wczoraj jem ogórki kiszone [emoji2356] choć ostatnio też bita śmietana za mną chodziła to zrobiłam gorfy domowe z bitą śmietana [emoji6] niby dla dzieci ale tak mnie naszło że musiałam [emoji28]
Ja to bym łyżka,i mogła jeść [emoji85][emoji85][emoji85] oczywiście sama bym unika i z eryytrolem zamiast cukr, ale no nie mogę, nie chce być gruba, nie chce być gruba, nie chce być gruba xD