• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny wróciłam od lekarza cała zapłakana.
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.

reklama
Jakie piękne zdjęcie [emoji3590] cudowny mały ludzik [emoji3590]
Jest i mały człowieczek! Z serduszkiem tak pięknie bijącym [emoji3590]7+4. Poród 1.01 więc zostaję z Wami! Jezu jakie to jest cudowne uczucie 🥲
@monnkej ja sama nie wiem dokładnie czy dobrze to odczytuje, jest grupa na fb gdzie się tym zajmują i z ciekawości wysłałam zdjęcie do jednej z administratorek i mi odpisała że wstępnie boy [emoji6] biorę to bardzo z przymrużeniem oka ale jakby się spełniło byłoby cudownie [emoji3590] mogę spróbować zobaczyć twoje zdjęcie [emoji3059]
Słyszałam o tym ale nijak nie potrafię odczytać [emoji2960] może chcesz rzucić okiem?

W takim razie zycze Wam synka [emoji3059]
@felczunia wszystko napewno będzie dobrze, trzymam kciuki, ja byłam teraz w 6+1 i lekarz nawet nie mierzył jeszcze tętna tylko pokazal że pulsuje.
Tule mocno i wierzę w to że będzie dobrze [emoji3590]
Serduszko jest, ale bije 105 uderzeń, lekarz powiedział, że to zbyt wolno i może doprowadzić do obumarcia ciąży. Za tydzień mam kontrolę znów.

No nie dziwię się. Stres ogromny. A może to błąd pomiaru? W 7 tygodniu powinno serce bić około 130 uderzeń na minutę. Ty jesteś w 6 i bije 105. To nie wielka różnica. Myślę, że się rozkręci. Przecież szybkość bicia serca to proces. Nie dzieje się to z dnia na dzień. Bądź dobrej myśli. Będzie dobrze ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry