Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam, przerabiałam to przez 3 dni! Tez się martwilamHej dziewczyny, czy dolega wam lub dolegała lekka biegunka?
Ja dzisiaj odczuwam lekkie bóle brzucha i jakby od żołądka, byłam już dwa razy w toalecie, może nie jest to 100% biegunka, ale nie jest tez normalnie.....
Zaczynam się martwić, Wg OM jestem 4tc+5
I uważaj na to co jesz, ja jadłam „normalnie” a się okazuje ze kielek nie można w ciąży, szynek dojrzewających, sery tylko z mleka pasteryzowanego (ze np pleśniowych nie można to wiedziałam, ale teraz patrzę tez na żółte) po tym co przeszłam te trzy dniHej dziewczyny, czy dolega wam lub dolegała lekka biegunka?
Ja dzisiaj odczuwam lekkie bóle brzucha i jakby od żołądka, byłam już dwa razy w toalecie, może nie jest to 100% biegunka, ale nie jest tez normalnie.....
Zaczynam się martwić, Wg OM jestem 4tc+5
Miało być z 3492 na 7656Ja miałam, przerabiałam to przez 3 dni! Tez się martwilam
Zaczęło się koło 5+1 do 5+3
Potrafiłam iść 7 razy do łazienki w ciągu dnia
Lekarz polecił mi węgiel medyczny (wzięłam 2 tabletki)
Także może być od zmian hormonalnych i rosnącej bety
A rosła przez 48h z 3942 na 7656
nie przejmuj się, powinno minąć tylko dużo pij wody i rumianek
Ja przy becie 15278 miałam prog 28,09
Ja mam MTHFR , PAI , Czynnik V. Wszystko heterozygotyczne .Ja tylko w czasie ciąży a od hematologa dostałam dodatkowo B6 , B12, Koenzymq10A jaka macie mutacje? Mi wyszła mthfr coś tam dalej. Moja mama ma zakrzepice i trombofilie
Trzymam kciukiZa godzinę mam pierwsza wizytęchyba zwariuję z emocji
![]()