Mimimka89
Fanka BB :)
PięknieDzisiaj jest 6+3, niestety serduszka jeszcze nie było słychać ale kolejną wizytę mam już umówiona za 2 tygodnie i mam nadzieję że już wtedy usłyszę to cudopęcherzyk jest piękny (dołączam zdjęcie)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PięknieDzisiaj jest 6+3, niestety serduszka jeszcze nie było słychać ale kolejną wizytę mam już umówiona za 2 tygodnie i mam nadzieję że już wtedy usłyszę to cudopęcherzyk jest piękny (dołączam zdjęcie)
![]()
Wydaje mi się, że jakoś do 20. Już teraz mam ochotę rzucić to w diabły, ale nie chce zostawiać zespołu na lodzie, więc się przemęczę jeszcze chwileA do którego tygodnia planujesz pracować?
I do fryzjera na farbowanie i sama sobie robię hybrydy. Nie dajmy się zwariować !Hm.. a fryzjer? Normalnie chodźcie na farbowanie? Bo tez już tyle opinii słyszałam. A za tydzień mam wizytę.![]()
Ja jak byłam mniej więcej w tym tygodniu co Ty teraz to też nie miałam typowych objawów, ale minął tydzień, półtorej i jestem zdechła praktycznie dzień przy dniu..A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnychMdłości tez delikatne i rzadko
5+5
wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam![]()
Ja właśnie też nie mam nic oprócz okropnego zmęczenia i lekkiego ale dopiero dopiero mam 4+5, też zastanawiam się czy zacząć się martwić bo w poprzedniej ciąży piersi bolały mnie strasznie a zapachy to mi tak przeszkadzały, że szokJa jak byłam mniej więcej w tym tygodniu co Ty teraz to też nie miałam typowych objawów, ale minął tydzień, półtorej i jestem zdechła praktycznie dzień przy dniu..
Mimo wszystko i tak dostałam luteinę, bo ginekolog stwierdziła podczas badania, że mam 'twardą macicę'To ja przy becie ponad 20tys miałam to 17[emoji26] ale mam nadzieję że te leki mi podniosą
Trzymam kciuki za wizytęJadę dzisiaj na 20,30 sprawdzić czy serduszko przyśpieszyło![]()
Tak, mam identyczne bóle.. jak chodzę, jak siedzę .. do tego czasem coś zakłuje i również duphaston 2x1Mnie dziś znowu podbrzusze pobolewa, szczególnie jak chodzę... biorę ten duphaston 2*1, ale martwię się trochę... Wizytę mam miec dopiero 14.06 ale nie wiem czy nie przyspiesze chociaż o tydzień wcześniej.. Dziś mam 6+5, nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też mnie tak pobolewalo[emoji848] dziewczyny w podobnym tygodniu ciąży też macie takie bóle brzuszka?