Mimimka89
Fanka BB :)
Nie stresuj się, który to tydzień?Ja jestem nic po wizycie .... wiem jak to się skończy ....
Nadal sam pęcherzyk ciążowy, pusty w środku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie stresuj się, który to tydzień?Ja jestem nic po wizycie .... wiem jak to się skończy ....
JaA jest ktoś z województwa pomorskiego?
Może się okaże za 2 tygodnie, ze będzie piękny zarodek? Spokojnie, jeszcze powinnaś mieć nadzieje, ze wszystko będzie dobrze6+2 , pęcherzyk 1,22 cm. Nawet brak tego cialka żółtego. O opóźnieniu nie ma mowy... mam przyjść za dwa tygodnie na wizytę![]()
Ja tak mam!!!Dziewczyny... czy której z Was tez na brodawkach pojawiły się większe, nie wiem jak to nazwać... twardsze w obwódce krostki? Większe i twardsze... nie wiem co to i zaczynam się martwić![]()
Ja jestem nic po wizycie .... wiem jak to się skończy ....
Nadal sam pęcherzyk ciążowy, pusty w środku [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
a co lekarz mówi? Może jest jeszcze za wcześnie?Ja jestem nic po wizycie .... wiem jak to się skończy ....
Ja też!Ja tak mam!!!
Bardzo mi przykro6+2 , pęcherzyk 1,22 cm. Nawet brak tego cialka żółtego. O opóźnieniu nie ma mowy... mam przyjść za dwa tygodnie na wizytę![]()