• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja jestem nic po wizycie .... wiem jak to się skończy ....
Nadal sam pęcherzyk ciążowy, pusty w środku 😭😭😭😭😭
Nie stresuj się na zaś ! Trzeba czasu u mnie tez same pecherzyki fakt ze trzy ale z samym ciałkiem żółtym u mnie 7 tydz . Spokojnie trzeba wierzyć ze się małe żywo pojawi . Ja już przeszłam przez puste jajo wiec wiem co możesz czuć ale będzie dobrze ! ❤️

reklama
Ja ostatnio byłam na wizycie 6+0 i był pęcherzyk ciążowy z maleńkim pęcherzykiem żółtkowym. Zarodka nie było. Lekarz powiedział, że ciąża wygląda na minimum tydzień młodszą, a dokładnie wiem kiedy miałam owulację, bo sprawdzałam testami. Cały tydzień się stresowałam i poszłam na wizytę wczoraj (7+0) i pojawił się maleńki zarodek (2,9mm) z bijącym serduszkiem. Ciąża z usg odpowiada 5t6d i wszystko jest ok:)
O wow, już serducho było w 5+6? Super! 😍 To jest szansa, że jednak cokolwiek zobaczę przy 5+5 😅

Nie stresuj się na zaś ! Trzeba czasu u mnie tez same pecherzyki fakt ze trzy ale z samym ciałkiem żółtym u mnie 7 tydz . Spokojnie trzeba wierzyć ze się małe żywo pojawi . Ja już przeszłam przez puste jajo wiec wiem co możesz czuć ale będzie dobrze ! ❤️
Ja też już przez to przeszłam, będzie dobrze zobaczysz ♥️
Pierwsza ciąża puste jajo, druga to tak jak pisałam wyżej - najpierw nic nie było a po 4 dniach już serduszko i fasoleczka, myśl pozytywnie ♥️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry