Zdaję sobie sprawę że za wiele nie zobaczęJa byłam na wizycie 5 +5 i nic nie było jeszcze serduszka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdaję sobie sprawę że za wiele nie zobaczęJa byłam na wizycie 5 +5 i nic nie było jeszcze serduszka
Ja 31.05 mam nadzieje ze zobaczę te serduszkaJa się umówiłam na przyszły tydzień na środę 02.06 i też się zastanawiam czy coś zobaczęa będzie wtedy 6+2
Gratuluję serdecznieJest fasolka z serduszkiem ♡♡♡ wielkość odpowiada tygodniowi ciąży czyli 6+6 ♡♡♡ i l4 od razuzdjęcie dodam później ♡♡♡
Super gratulacje !!!Jest fasolka z serduszkiem ♡♡♡ wielkość odpowiada tygodniowi ciąży czyli 6+6 ♡♡♡ i l4 od razuzdjęcie dodam później ♡♡♡
Woooow Super gratulacjeJest fasolka z serduszkiem ♡♡♡ wielkość odpowiada tygodniowi ciąży czyli 6+6 ♡♡♡ i l4 od razuzdjęcie dodam później ♡♡♡
GratulujęJest fasolka z serduszkiem ♡♡♡ wielkość odpowiada tygodniowi ciąży czyli 6+6 ♡♡♡ i l4 od razuzdjęcie dodam później ♡♡♡
Życzę Ci żebyś zobaczyła serduszkoZdaję sobie sprawę że za wiele nie zobaczę![]()