Aga87lan
Fanka BB :)
Świetna wiadomośćDziewczyny ja już po wizycie, wychodzi na to, ze wszystko w porządkuWg badania 6t+1, termin na 17 stycznia. Aż nie mogę w to uwierzyć, jest zarodek, jest tętno widziałam jak pulsuje (ale posłuchamy po 8 tyg)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetna wiadomośćDziewczyny ja już po wizycie, wychodzi na to, ze wszystko w porządkuWg badania 6t+1, termin na 17 stycznia. Aż nie mogę w to uwierzyć, jest zarodek, jest tętno widziałam jak pulsuje (ale posłuchamy po 8 tyg)
![]()
Będzie wszystko dobrze!!!Zaczynam się kochane denerwować jutro , wizyta na 12:30 stresuje sięjutro 6+6
Będzie dobrze trzymam kciuki !!!Zaczynam się kochane denerwować jutro , wizyta na 12:30 stresuje sięjutro 6+6
Będę trzymać kciukiZaczynam się kochane denerwować jutro , wizyta na 12:30 stresuje sięjutro 6+6
Nie stresuj sięZaczynam się kochane denerwować jutro , wizyta na 12:30 stresuje sięjutro 6+6
Trzymam kciuki za Ciebie jutroŚwietna wiadomość![]()
Ja jutro o 13:00 wiec idziemy prawie w tym samym czasie. Też już trochę się denerwujęBędzie wszystko dobrze!!!
To czekanie na następną wizytę jest straszne. Ja mam w następnym tygodniu i odliczam dni [emoji28]