Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PotwierdzamCześć dziewczyny
Tak sobie myślę, że każda się stresuje wizytami, martwi o dzidzię, ale jednak jakoś łatwiej mi tu z Wami na forum, spokojniej, też tak macie?![]()
Zdecydowanie !Cześć dziewczyny
Tak sobie myślę, że każda się stresuje wizytami, martwi o dzidzię, ale jednak jakoś łatwiej mi tu z Wami na forum, spokojniej, też tak macie?![]()
Ja też KrakówOooo, nie wiedziałam, że Ty też Kraków!Ja co prawda pod Krakowem, bo Zielonki, ale do Opolskiej mam tyle co do centrum Zielonek
![]()
To Ty bardziej moje okolice, pewnie na trasie do Krk masz moją wieśja do Krakowa mam 42 kmMieszkam blisko Energylandii
ale praca w Krakowie.
jadę droga krajowa 44To Ty bardziej moje okolice, pewnie na trasie do Krk masz moją wieś![]()
A to jeździsz przez Skawinę, to ja po drugiej stronie Wisły, przy 780jadę droga krajowa 44![]()
Zdecydowanie !Cześć dziewczyny