Mimimka89
Fanka BB :)
Ja w drugą stronę. Przed ciążą nawet bym ich nie tknęła, ale dziaisj ładnie siadłyJa też dziś miałam naleśniki z dżemem truskawkowymi jak zawsze je uwielbiałam tak dziś mam taką zgagę, że szok
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w drugą stronę. Przed ciążą nawet bym ich nie tknęła, ale dziaisj ładnie siadłyJa też dziś miałam naleśniki z dżemem truskawkowymi jak zawsze je uwielbiałam tak dziś mam taką zgagę, że szok
![]()
Polecam, mało roboty, ale byky pyszneNarobiłyście mi ochotę na naleśniki![]()
Ja sama nie wiem... Ostatnio miałam nie robić, i nie dotrwałam nawet do tego badnia. Boję się trochę, ale ze względu na wcześniejszą stratę pewnie zrobię.Dziewczyny a czy wszystkie decydujecie się na płatne badania prenatalne?
Potwierdzam, jakby jakiś podmieniony. Też mam potworne wzdęcia...Ja planuje jutro zrobić z białym serem i truskawkamiA dziś po zupie pomidorowej ze śmietaną umieram .. i nie zgaga a gazy ... aż mnie skręcało.. jak nigdy:/ organizm w ciąży jest jakiś dziwny
Niby malo roboty ale z przepisu na 10 wychodzą mi 4 grubasnePolecam, mało roboty, ale byky pyszne![]()
Potwierdzam, jakby jakiś podmieniony. Też mam potworne wzdęcia...
Ja zawsze robię na okoNiby malo roboty ale z przepisu na 10 wychodzą mi 4 grubasne![]()
Ja to nie pije herbaty odrzuciło mnie...Aż sama nie wiem czy mam coś zjeść teraz czy nie ..
Można pić herbatę miętową ?
WitamyHej!
Jestem tu nowa
26.05 robiłam test - pozytywny.
Beta w środę 31,87 dziś 66,85. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ostatnia @ 26.04, termin wg aplikacji na 31.01.
Umówiłam się na wizytę do lekarza na 14.06. To nasza pierwsza ciąża.