Mona.lisa
Fanka BB :)
I kolejna super wiadomość! Gratulacje!Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, jest dalej ok. Jest zarodek z bijącym serduszkiem. Ciąża z miesiączki młodsza niż z usg o 3 dni, ale kazał się nie przejmować tym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I kolejna super wiadomość! Gratulacje!Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, jest dalej ok. Jest zarodek z bijącym serduszkiem. Ciąża z miesiączki młodsza niż z usg o 3 dni, ale kazał się nie przejmować tym![]()
Hejjj miałyśmy tego samego dnia ostatni okres i termin porodu ten samHej!
Jestem tu nowa
26.05 robiłam test - pozytywny.
Beta w środę 31,87 dziś 66,85. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ostatnia @ 26.04, termin wg aplikacji na 31.01.
Umówiłam się na wizytę do lekarza na 14.06. To nasza pierwsza ciąża.
To najlepsza wiadomość dziśDziewczyny jestem po wizycie. Serduszko przyśpieszyło, jest wszystko dobrze![]()
Dziewczyny jestem po wizycie. Serduszko przyśpieszyło, jest wszystko dobrze [emoji3590][emoji3590]
Hej dziewczyny
Ja już po wizycie, jest dalej ok. Jest zarodek z bijącym serduszkiem. Ciąża z miesiączki młodsza niż z usg o 3 dni, ale kazał się nie przejmować tym [emoji6]
Ja też wybrałam SancoTak, można. Na pewno wyrażę zgodę na podanie płci. Choć przyznam szczerze, że to nie jest tak ważne jak wyniki badania. Sanco lub inwazyjne badanie prenatalne muszę zrobić, ponieważ w październiku poroniłam ciąże, która okazała się obciążona wadą genetyczną. A ty też decydujesz się na to badanie?
Na USG i PAPP-A owszem, czy na NIPT - sama nie wiem, będziemy dyskutować pewnie jeszcze z mężem. Innych nie przewiduję.Dziewczyny a czy wszystkie decydujecie się na płatne badania prenatalne?
1-2 tydzień to znaczy 3-4, tak? Bo generalnie jakby liczyć tygodnie ciąży to 1 i 2 to zanim w ogóle do owulacji doszło.Mam wyniki bety. To bardzo młodziutka ciaza. Moj wynik dzis to 58.5 wiec wskazuje na 1-2 tydzień ciazy.
Policzylam tez dokladnie i termin porodu według miesiaczki to 29 styczeń. Zas wedle daty ostatniej miesiaczki dzis zaczynam 6t. Rozumujac to wychodzi pozna owulacja tak? Bo czemu taka rozbierznosc w tygodniach?
Super! Świetna wiadomość.Dziewczyny jestem po wizycie. Serduszko przyśpieszyło, jest wszystko dobrze![]()
I kolejna świetna wiadomość.Hej dziewczyny
RewelacyjnieDziewczyny jestem po wizycie. Serduszko przyśpieszyło, jest wszystko dobrze![]()
Hej dziewczyny
Serdeczne gratulacjeDziewczyny jestem po wizycie. Serduszko przyśpieszyło, jest wszystko dobrze![]()
CześćCzy to będzie Twój pierwszy dzidziuś? Sama mieszkałam w Irlandii ponad 10 lat, teraz powiedzmy że już do Polski wróciłam ale cała rodzinę mam nadal w irl. Dwie siostry ostatnio rodziły więc jak byś miała jakieś pytania to pisz
myślę że będę mogła pomóc
![]()