DoMa29
Fanka BB :)
5 dniUwielbiam patrzeć na takie kreseczki piękne ! Moge zapytac ile jesteś po terminie @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
5 dniUwielbiam patrzeć na takie kreseczki piękne ! Moge zapytac ile jesteś po terminie @?
Prześliczne kreseczki5 dni
jak super, cieszę się bardzoJa dzisiaj po becie , zrobiłam sobie jeszcze progesteron tak dla pewnościale czuje się dzisiaj rewelacyjnie ! Delikatnie bolą mnie tylko plecy i to wszystko i wiecie co ! Jest mi bardzo mokro ...
Dzisiaj rano zrobiłam test o czułości 10 tak dla pewności .. bo jeszcze nie wieże i teraz zrobiłam o czułości 25 i tez widać kreseczkę !!!!! Nie mogę się doczekać wyników bety jutro rano a zarazem się ich boje .. ale dzisiaj tez zrobiłam sobie z tej pięknej okazji mój prezent o którym marzyłam od dłuższego czasu ... kupiłam sobie robota sprzątającego
![]()
tak pd ostatniej miesiączkiAle Wam zazdroszczę, ze już widzicie!Piękne. Dziewczyny a te 5 tygodni liczycie od ostatniej miesiączki?
No coś Ty, zależy tez od ginekologa i sprzętutak pd ostatniej miesiączkiteraz zaczęłam się głowić, dlaczego ma tak mało
nie znam się może to 5dni zrobi taką różnice
odświeżam temą betę, która miała buc szybko i nie ma
![]()