Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I do jakich wniosków doszedł? Swoją drogą ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać u ludzi z mojego bliskiego otoczenia, koleżanki, siostra i się sprawdza z kalendarza ChińskiegoMój mąż już to analizował![]()
Że niby chłopak. Ale nam to absolutnie obojętnie co tak się wykluje, tylko ta ciekawość mnie zżeraI do jakich wniosków doszedł? Swoją drogą ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać u ludzi z mojego bliskiego otoczenia, koleżanki, siostra i się sprawdza z kalendarza Chińskiegou mnie kalendarz chiński mówi że będzie chłopiec. Ale ja czuję że będzie chłopczyk
![]()
Sprawdziłam teraz Chiński i tez wskazuje na chłopaka.I do jakich wniosków doszedł? Swoją drogą ja z ciekawości zaczęłam sprawdzać u ludzi z mojego bliskiego otoczenia, koleżanki, siostra i się sprawdza z kalendarza Chińskiegou mnie kalendarz chiński mówi że będzie chłopiec. Ale ja czuję że będzie chłopczyk
![]()
DLA mnie też najważniejsze aby wszytko było dobrze i dzieciątko było zdrowe.. Ale tak z ciekawości zerknęłamSprawdziłam teraz Chiński i tez wskazuje na chłopaka.
Kochana zbieraj siły i walcz dalej, u mnie test pozytywny dopiero po 8 transferze. Więc zbieraj siły i widzimy się ponownieDziewczyny dziękuje z całego serca za kciuki ! No ale niestety pęcherzyk za duzy pusty w środku . Dostałam skierownie do szpitala chce iść odrazu jutro . Diagnoza : puste jajo płodowe ( poraz 2) . Przykro mi Was opuszczać bo jesteście takie kochane ! Ale z całego serca życzę każdej z was zdrowych maluszków . Ja na ta chwile odpuszczam bo już nie mam na to sił .![]()
Kochana nawet nie umiem wyobrazić sobie Twojego bóluDziękuje Wam bardzo dziewczyny![]()
![]()