Mona.lisa
Fanka BB :)
Nie wiem ile ale u mnie l4 wchodziły mega długo, czasem tydzień a nawet dwa ....Dziewczyny po jakim czasie powinnam mieć na stronie zusu lub gov.pl zwolnienie lekarskie od wystawienia, od razu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem ile ale u mnie l4 wchodziły mega długo, czasem tydzień a nawet dwa ....Dziewczyny po jakim czasie powinnam mieć na stronie zusu lub gov.pl zwolnienie lekarskie od wystawienia, od razu?
U mnie też było jakoś po kilku dniachNie wiem ile ale u mnie l4 wchodziły mega długo, czasem tydzień a nawet dwa ....
Chyba nie ma reguły, ja mam praktycznie od razuDziewczyny po jakim czasie powinnam mieć na stronie zusu lub gov.pl zwolnienie lekarskie od wystawienia, od razu?
Kochana jeszcze kiedyś wyjdzie słońce, zobaczysz! Trzymaj się mocno i bądź silna.
Ja mam jutro o 12 wizytę, bardzo się boję. Byle do jutra nie zwariować.
Dziewczyny, ja też jutro.tak, jutro ide na wizytę ale straszna ze mnie panikara i jak ja w tej ciąży wytrzymam te badaniachyba czas najwyższy przezwyciężyć ten strach
Dziekuje za odpowiedz
![]()
Trzymamy kciukiDziewczyny, ja też jutro.Jakoś 15-15:30 (u mojego obowiązuje po prostu kolejka, celuję żeby być pierwsza/druga
). Nie mogę się już doczekać.
Ktoś jeszcze jutro z nami ma wizytę?![]()
Powodzenia w takim razie!Dziewczyny, ja też jutro.Jakoś 15-15:30 (u mojego obowiązuje po prostu kolejka, celuję żeby być pierwsza/druga
Ja również, 15:15Dziewczyny, ja też jutro.Jakoś 15-15:30 (u mojego obowiązuje po prostu kolejka, celuję żeby być pierwsza/druga
Będzie dobrze dawajcie znać zaraz poJa również, 15:15![]()