Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was wszystkie. U mnie od rana brak humoru... Nie mam juz pomysłu jak zbić ten cholerny cukier na czczo. Wczoraj po kolacji 104 i myślałam, że super, że przecież spadnie w końcu i będzie w normie... a tu klops... 102chyba czeka mnie branie insuliny na noc.
Rozmawiałam o tym z moim lekarzem i powiedział, ze odradza. Bo mamy później za bardzo „świrują” jak te tętno raz przyspiesza, raz zwalnia itd. Powiedział, żeby unikać zamartwiania się i radzi nie kupować, tylko skupić się na swoim życiu. W sumie widzę w tym jakiś sens, bo jakbym kupiła to pewnie jakby cokolwiek inaczej zapikało, to już bym do niego wydzwaniałaDziewczyny a myślałyście nad zakupem detektora tętna?
Nic nie biorę bo diabetolog powiedziała, że przy cukrzycy ciążowej tylko insulina. Jestem na diecie od tygodnia i nic nie pomaga...A metformine bierzesz? Przepraszam były już tematy, ale nie pamiętam wszystkich osób.
Może dieta z niskim indeksem glikemicznym.
Nie wiem jakie mialas wczesniej doswiadczenia, ale nawet krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze, a co dopiero zmiana natezenia objawowCałe szczęście, że wszytko ok. No ja z krwawieniem mam złe wspomnienia i to głównie dlatego ten mój nieokiełznany strach. Staram się myśleć pozytywnie ale czasem nachodzą takie dni że człowiek głupieje. Byle do wtorku [emoji123][emoji1768]
Nic nie biorę bo diabetolog powiedziała, że przy cukrzycy ciążowej tylko insulina. Jestem na diecie od tygodnia i nic nie pomaga...
Nie wspominając ze czasem ciężko tętno dziecka znaleźć. U mnie kończyłoby to się na pewno częstymi wizytami na IP i panika wiec to nie dla mnie.Rozmawiałam o tym z moim lekarzem i powiedział, ze odradza. Bo mamy później za bardzo „świrują” jak te tętno raz przyspiesza, raz zwalnia itd. Powiedział, żeby unikać zamartwiania się i radzi nie kupować, tylko skupić się na swoim życiu. W sumie widzę w tym jakiś sens, bo jakbym kupiła to pewnie jakby cokolwiek inaczej zapikało, to już bym do niego wydzwaniała![]()