Aga87lan
Fanka BB :)
Kochana a nie dasz rady jak najszybciej zgłosić się na IP już u siebie ? Kiedy wracacie ?Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że będzie dobrze. Dopiero na poniedziałek mam wizytę więc jeszcze 3 dni w niepewności![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a nie dasz rady jak najszybciej zgłosić się na IP już u siebie ? Kiedy wracacie ?Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że będzie dobrze. Dopiero na poniedziałek mam wizytę więc jeszcze 3 dni w niepewności![]()
A bierzesz leki? Jaka dawkaDziewczyny, odebrałam wyniki badań. Moje TSH wynosi 0,363. Co myślicie o takim wyniku?
Nie biorę żadnych leków związanych z tarczycą. Mój wynik „bez ciąży” wynosił zawsze około 1A bierzesz leki? Jaka dawka
Może tak być, że będziesz musiała częściej monitorować tsh. Czasami w ciąży ujawnia nadczynność lub niedoczynnosc. Najlepiej to skonsultować ze swoim lekarzem. On twoje badania dokładnie w całości przeanalizuje i powie co robić. Na razie się nie przejmuj. Może zawsze miałaś takie niskie tsh?Aktualnie 9+6. Nigdy nie miałam problemów z tarczycą
ja biorę wieczorem po kolacjiHalo dziewczyny!!!
Odpowiedzcie mi jak bierzecie ta pregne plus, proszęja rano biorę euthyrox i czy brać to po śniadaniu a może po obiedzie mogę? Ma to znaczenie niby bo jest tam żelazo...
![]()
Byłam w nocy w szpitalu ale ta lekarka mi nic nie pomogłaKochana a nie dasz rady jak najszybciej zgłosić się na IP już u siebie ? Kiedy wracacie ?
Raz na dwa , trzy dni wypije kawę w mlekiem ale tak to mnie nie ciągnie wogole ...Dziewczyny a czy pijecie kawę czy zrezygnowalyscie? Moj ginekolog powiedział mi na pierwszej wizycie ze zero kawy i czarnej herbaty. Jaa mówiąc szczerze jestem mega uzależniona od kofeiny, siedzę przy mężu rano i wącham jego kawę![]()