Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie :-)A na teście dzisiaj takstrasznie się boje ...Zobacz załącznik 1267588
A na teście dzisiaj takstrasznie się boje ...Zobacz załącznik 1267588
A te sny w ciąży czasami potrafią zaskoczyć mi to takie głupoty się śniąPiękna kreseczka [emoji4]
Ja dziś właśnie wróciłam z laboratorium, powtórzyłam betę i zrobiłam jeszcze progesteron. Wyniki wieczorem. Sny mialam dziś takie pogmatwane.. Też się boję że coś będzie nie tak... Ale mocno staram się wierzyć że będzie wszystko dobrze [emoji3590] miłego dnia dla wszystkich
Czy są tu jakieś mamusię na progesteronie (luteina)? Ja dziś będę dzwonić do gina czy mam zwiększyć dawkę progesteronu. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!![]()
Normalnie pewnie poszłabym szybciej, ale że mam leki w domu , pójdę dopiero w okolicy pojawienia się serduszka.. o ile dotrwam.. Bo w poprzednim cyklu test pozytywny , 5 dni spóźnienia @ , A jednak przyszła...
Na razie biorę 100mg rano i 100mg wieczorem dopochwowo. Ale tak jak pisałam będę dzwonić do lekarza czy nie muszę zwiększyć dawki bo coś mi napominała że jak zaciążę to mi zwiększy dawkę. Jeszcze w poprzednim cyklu nie było szans na ciążę nie brałam jeszcze luteiny i progesteron wynosił 0,24Ja pewnie będę brała jak w pierwszej ciąży. Zobaczymy czy lekarz będzie kazał. A bierzesz tą pod język?
Ciekawi mnie ten temat , zrobiłam badania i mam 16 a niema jest od 11-44 i już się bojeCzy są tu jakieś mamusię na progesteronie (luteina)? Ja dziś będę dzwonić do gina czy mam zwiększyć dawkę progesteronu. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!![]()