Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CześćHej dziewczyny, jak sobie radzicie z alergią? Ja to chyba skonam przez niąjak mieszkałam w bloku to nie było takiego problemu dużego ale jak przeprowadziliśmy się do naszego domu a praktycznie dookoła jest zwierzyna gęsi, owce i co tam jeszcze wymysla to dramat
![]()
ja tak wchodzę i tez się dziwie gdzie są dzisiejsze fasolki ?!Dziewczyny po wizytach dzisiejszych, gdzie są raporty???
Gratulacje! PięknaMoja fasolka ma już 1 cmdwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Oo jak dobrze, że fasolka rośnieMoja fasolka ma już 1 cmdwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Super wieści!Moja fasolka ma już 1 cmdwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Moja fasolka ma już 1 cmdwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.