Mimimka89
Fanka BB :)
Test cierpliwości przede mnąDlatego my zdecydowaliśmy się iść na kolejna wizytę za 2 tygodnie (byłam tydzień temu i miałam się pojawić za 2-3 tyg.), żeby potem kolejna wizyta - prenatalne - wypadły po 3 tygodnie, a nie po 4![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Test cierpliwości przede mnąDlatego my zdecydowaliśmy się iść na kolejna wizytę za 2 tygodnie (byłam tydzień temu i miałam się pojawić za 2-3 tyg.), żeby potem kolejna wizyta - prenatalne - wypadły po 3 tygodnie, a nie po 4![]()
Mam wrażenie, że cały okres ciąży (a wcześniej starań) to test cierpliwościTest cierpliwości przede mną![]()
Hej! U mnie podobnieCześć DziewczynyPiękne zdjęcia! U mnie dziś 8+1, termin na 18.01, drugie dziecko, poprzednie 7 lat temu
U lekarza byłam dwa tygodnie temu, wszystko ok, serduszko już biło, kolejna wizyta dopiero za tydzień
Z objawów, ciągnięcie w podbrzuszu, mega wrażliwe piersi i ogromny brzuch, wszystko jak poprzednio
Są tu jakieś mamusie dla których będzie to kolejny dzidziuś?
O tak... Podejrzewam że macierzynstwo teżMam wrażenie, że cały okres ciąży (a wcześniej starań) to test cierpliwości![]()
Oj dobrze to ujęłaśMam wrażenie, że cały okres ciąży (a wcześniej starań) to test cierpliwości![]()
WitamyCześć DziewczynyPiękne zdjęcia! U mnie dziś 8+1, termin na 18.01, drugie dziecko, poprzednie 7 lat temu
U lekarza byłam dwa tygodnie temu, wszystko ok, serduszko już biło, kolejna wizyta dopiero za tydzień
Z objawów, ciągnięcie w podbrzuszu, mega wrażliwe piersi i ogromny brzuch, wszystko jak poprzednio
Są tu jakieś mamusie dla których będzie to kolejny dzidziuś?
Mam to samo, nagle jakoś łagodniej przechodzę i już milion myśliChciałam się dziś umówić do lekarza z pakietu na wizytę która zazwyczaj trwa 5 minut żeby się uspokoić chociaż ze wszystko jest ok ale terminu nie było a ta Pani przyjmuje tylko we wtorkimuszę wytrzymać do 22.06. Mam nadzieje, ze jak nie ma krwawień i plamień to tam w domku fasolki jest wszystko ok
przeraża mnie ta niewiedza i strach a co będzie jak już się urodzi
![]()
Jaki piękny człowieczek, gratulacje dobrych wieściCześć
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciążymożna się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam![]()
A to już chyba najbardziejO tak... Podejrzewam że macierzynstwo też![]()