Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wzdęcia jak nigdy a chciałam ciążę ukryć do moich urodzin. Można espumisan? A smarujecie już czyms? Ja musze polecic oliwke dla kobiet w ciąży z babydream (rossman). Po 3 ciazach nie mam ani jednego rozstepu. A teraz zamówiłam sobie olej kokosowy nierafinowany. Masuję też ciało szczotką z naturalnego włosia na sucho a później się smaruję.
No mega widać. Ja też mam brzuch, ale mój to wyglada jak raczej spożywczy niż ciążowyZobaczcie …Zobacz załącznik 1281065chociaż w pierwszej ciszy tez szybko było widać , chociaż ja mam tendencje do brzuszka .. aczkolwiek przed tą ciąża schudłam prawie 10 kg i klops - już widać
Dziewczyny ale wy macie ładne brzuszki!! [emoji3059]
U mnie nic a nic ale i na to przyjdzie pora [emoji4]
Ja to mam wieczorami wzdęty bo słuchajcie, wypróżnić się nie mogę a jem tylko bułki biale suche bo nic innego nie wchodzi. Od czasu do czasu jakis owoc, mus. Porazka.Noo piękne już brzuszki. To nie tylko gazy bo jednak macica musi się powiększyć, u mnie jedynie wieczorem coś tam widać ale tak to nie
Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyćJa to mam wieczorami wzdęty bo słuchajcie, wypróżnić się nie mogę a jem tylko bułki biale suche bo nic innego nie wchodzi. Od czasu do czasu jakis owoc, mus. Porazka.
u mnie tez już widać… 11 tydzień. Miałam nadzieje, ze to tak w 4-5 miesiącu się pojawi, a tu już już widać bąbelkaDziewczyny , czy Wy macie już widoczne brzuszki ? Kurczę … u mnie się zrobiła taka piłka że już nie ukryje tego faktu , myślałam że uda mi się ukryć ten pierwszy trymestr .. ale nie ma szans …
ooo faktycznie już duuuzyZobaczcie …Zobacz załącznik 1281065chociaż w pierwszej ciszy tez szybko było widać , chociaż ja mam tendencje do brzuszka .. aczkolwiek przed tą ciąża schudłam prawie 10 kg i klops - już widać