Sunofspain
Fanka BB :)
Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci?
ja nie mam żadnego pomysłu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stosunkowo jeszcze jest za wcześnie, aczkolwiek mój mąż już wybrał imiona.Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci?ja nie mam żadnego pomysłu...
myślimy… dla chłopca Franek, Antek lub Mieszko. Dla dziewczynki Ala, Pola, Anastazja, Jogoda, Antosia. Ale myśle, ze decyzje podejmiemy jak już zobaczymy nasz CudDziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci?ja nie mam żadnego pomysłu...
My to już od bardzo długiego czasu wymyślamyDziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci?ja nie mam żadnego pomysłu...
Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci?ja nie mam żadnego pomysłu...
Ja to do dzisiaj odczuwam, chociaż zauważam że z każdym dniem mniejAle tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.
W ogóle mam pytanie boli was jeszcze brzuch? Mnie bolał dosyć mocno tak do 5+6. A teraz praktycznie nic nie czuje... macie podobnie?
Ale tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.
W ogóle mam pytanie boli was jeszcze brzuch? Mnie bolał dosyć mocno tak do 5+6. A teraz praktycznie nic nie czuje... macie podobnie?
Ale tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.