Doubler
Moderator
Wysłałam listę ze wszystkimi dziewczynami które się zgłosiły (również te, które dołączyły wczoraj) + te które @Klauuudia wypisała bo kojarzy po nickach
Więc będziemy obserwować które się udzielają
Chyba właśnie po jesteśmy 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale jak my z drugiej strony miałyśmy wiedzieć ze wy akurat dziś założycie sobie grupę prywatnaale jak? my mamy zgadywać? Połowa dziewczyn wpisana na pierwszej stronie się odezwała max 2x... a nie wiemy kto nas „podczytuje” właśnie chodzi nam o takie grono zaufanych, „znanych” już dziewczyn a te co dopiero dołączają po czasie tez tutaj będziemy się udzielać i zobaczymy, które się będą udzielały![]()
to ja np nie widzę sensu dołączania każdego, przepraszam... ja podczytuje dużo grup a na prywatnych nie jestem... każdy kozę stworzyć swoją grupę później, my już tworzymy długo naszą społeczność i nie chcemy być „podczytywane” ja to tak czuje, ze wynika z wiadomości dziewczyn. Tak jak napisałam dodać zawsze będzie można kolejną z dziewczyn, będziemy się tez tutaj udzielać z dziewczynami, które dołączają... nie wiem dziwne toJa też uważam, że selekcja nie powinna być na podstawie ilości postów, bo różne dziewczyny dołączają w różnych terminach. Jakaś część dziewczyn pracuje i będzie jeszcze długo pracować, więc ich ilość postów będzie z automatu mniejsza, ale to nie znaczy, że mają być pominięte. Myślę, że każdy kto jest chętny powinien dołączyć do grupy
to nie jest problem, przeciez jesteś wypisana? O co Co chodzi?No ale jak my z drugiej strony miałyśmy wiedzieć ze wy akurat dziś założycie sobie grupę prywatna
Spoko luz przeżyje![]()
Zobaczcie co wczoraj kupiliśmy naszemu synkowi [emoji23][emoji7]
On zawiera paracetamol, a paracetamol jest dozwolony. Ja też jestem raczej antylekowaUff nadrobiłam 10 stron
Od wczoraj męczy mnie migrena, więc wczoraj przed 22 już mnie nie było..ale dziś to samo, odkąd wstałam siedzę z zimnym kompresem na czole.. Nie wiem czy to na zmianę pogody. Dziewczyny mówiłyście, że Apap można brać w ciąży tak? Ja ogólnie jestem anty-leki ale akurat migrena doskwiera mi raczej kilka dni i czasem nie mam już sił się męczyć i dziś czuję że będzie ten dzień gdzie będę zmuszona wziąć tabletkę bo już jest to ból o dużym nasileniu aż jest mi niedobrze i mam ciarki
Wracając do Apapu, to mówimy tutaj o tym najzwyklejszym tak?
w pepco są [emoji7]