reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, powiedzcie mi, miałyście może w moczu erytrocyty świeże 5-10. Norma do 3. Czytam internet i zaczynam się stresować. Może ta Luteina powoduje więcej tych erytrocytów.

reklama
Dzieki, poczytam sobie o czym są i wybiorę jakiś. 😆Szkole i sex oglądałam, fajne. The umbrella academy jakos nie podeszła mi :D
To Szkołę dla Elity za tydzień będziesz miała nowy sezon, a od poniedziałku do czwartku wychodzą "krótkie historie" związane z 2 lub 3 bohaterów ze Szkoły ;) Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale możesz sobie obczaić na netflixie. ☺️

Jeśli któraś z Was szuka miejscówki nad morzem mogę polecic Ośrodek Wypoczynkowy w Sztutowie na pomorzu. Osrodek ma super zaplecze dla dzieci ładne place zabaw, polożony jest w lesie. Byłam bardzo zadowolona :)

A mam pytanie do dziewczyn, które sa bądź niedługo planuja iść na zwolnienie, jedziecie normalnie na wakacje czy raczej bedziecie siedzieć w domu? Ja bym pojechała na kilka dni nad morze ale czytałam, ze trafiaja sie kontrole i sie troche cykam 🙉😀

Ja na pewno skorzystam z możliwości wolnego i nie dostosowywania się z urlopem do wszystkich..w poprzedniej ciąży nie miałam ani jednej kontroli A byłam na l4 od 5tc .. nie wiem jak to jest z kontrolaki zusu czy rzeczywiście sprawdzają czy wyrywkowo czy w ogóle. Równie dobrze mogą przyjść kiedy będę w pkolu po syna.. nie ma kto mi go odebrać więc sama nie wiem jak to ugryźć
A mam pytanie do dziewczyn, które sa bądź niedługo planuja iść na zwolnienie, jedziecie normalnie na wakacje czy raczej bedziecie siedzieć w domu? Ja bym pojechała na kilka dni nad morze ale czytałam, ze trafiaja sie kontrole i sie troche cykam [emoji86][emoji3]

A mam pytanie do dziewczyn, które sa bądź niedługo planuja iść na zwolnienie, jedziecie normalnie na wakacje czy raczej bedziecie siedzieć w domu? Ja bym pojechała na kilka dni nad morze ale czytałam, ze trafiaja sie kontrole i sie troche cykam 🙉😀
Jeśli wyjeżdżasz na kilka dni to możesz poprosić lekarza o zaświadczenie, że wyjazd jest w celach zdrowotnych (np. wyjazd nad morze - no bo jod) i wtedy do zusu składasz papierek, że przez kilka dni będzie Cię można znaleźć pod tym adresem z tego powodu... A przynajmniej tak kiedyś słyszałam, w praktyce to nie wiem, bo na zwolnieniu nie jestem, a wakacje L4 planuje dopiero po powrocie z wakacji. 🙈 ☺️ Ale możesz się zorientować gdzieś czy faktycznie tak można. ;)

Dobre pytanie, podpinam się, bo też mam dylemat, a chcieliśmy jechać w przyszłym tyg gdzieś na kilka dni 🙄

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry