Hej. Chyba początek 9. Nie wiem czy warto marudzić bo są dziewczyny które gorzej się czują. Ale powiem tak leżę całymi dniami. Chyba mnie to przerasta. Jak u Ciebie?Witaj! Jak się czujesz? Który to tc? Wszystko będzie dobrze, nie martw się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Chyba początek 9. Nie wiem czy warto marudzić bo są dziewczyny które gorzej się czują. Ale powiem tak leżę całymi dniami. Chyba mnie to przerasta. Jak u Ciebie?Witaj! Jak się czujesz? Który to tc? Wszystko będzie dobrze, nie martw się![]()
Ja też tak zrobię bo nie wiem dokładnie na kiedy mi termin wypada ale między 20-25.01 idę w końcu do mojego doktorka i wszystko będę wiedziałaJa dokładnie wszystko zaktualizuje we wtorek po 15:30 o ile wszystko bo dobrze.![]()
Jutro to mam obiadek na bogatorybkę to mam jutro na obiad, młode ziemniaczki z koperkiem surówkę i bóbnie mogę się doczekać aż
![]()
09.01.2022oczywiście
Mam dużo dziewczyn do wpisania, piszcie dziś daty i jutro skończę wpisywać![]()
U mnie ryby są na czarnej liście - przez mdlosci.tez się nie tak dawno popłakałam. Wszystko mnie denerwuje. Aż sobie pstrąga zrobiłam!
Ja dzisiaj miałam kiepski poranek. Od trzech dni zastrzyki z heparyny jakoś bolą, nie wiem czy to wina tego, że są z lodówki odkąd są upały, czy już zwyczajnie chwilowo nie ma miejsca na nie na brzuchu i się rozpłakałam. Leżenie, zastrzyki... chwilowy kryzys, na który nigdy sobie nie pozwalam, ale hormony zrobiły swoje. Teraz mam karę za to bo boli mnie głowa![]()
ja na słodkie rzeczy zbytnio nie patrzę… właśnie po nalesnikach itp jest mi jakoś tak ciężko. :/U mnie ryby są na czarnej liście - przez mdlosci.
Bierzesz jakieś leki? Np luteinę?Dziewczyny a czy twarde podbrzusze to normalna opcja?
Od trzech dni mam uczucie jakbym kamień nosiła...
Mam wrażenie, że się dół brzucha zaokrąglił.
Ale z racji tego, że mam swoje sadełko nie mam pewności czy to jest związane z rozwijającą się ciążą.
Ogólnie dzisiaj mam dzień bezobjawowy, lekkie mdłości, i nic więcej.
Nawet ból głowy przeszedł.
W zasadzie nie wiem czy nie powinnam się dla odmiany martwić.![]()
Kupiłam sobie „winko” dla ciężarnych [emoji2957][emoji38] codziennie rano pięćdziesiątkę na czczo mi zalecono [emoji23][emoji2368]