Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście, że sama bym ją wpuściła, ale była przede mną tak czy siak i widziałam, że nikt nie zareagowałJeśli jestem przed taką dziewczyną czy kobieta to sama puszczam. Ale w życiu nie widziałam, żeby jakaś sama poprosiła, żeby była pierwsza. Chyba wszystkie wiedzą, z jakimi reakcjami się to może niestety spotkać.Chociaż faktycznie, według prawa jak najbardziej jej się należy, a już zwłaszcza w tych miejscach "medycznych" - przychodnia, apteka itp. Ale no niestety.
![]()
To całe szczęście!Ja miałam ostatnio ten dylemat zanim poszłam na badania. Jestem leżąca, a u mnie czeka sie przed labo i nie może usiąść nawet, jak byłam przed ciążą to stałam prawie 40 minut, a poszłam przed otwarciem. Teraz stanie nie wchodzi w grę. Na szczęście nie musiałam się zastanawiać, ani stresować bo kolejki w ogóle nie było.
a ja w środę. I to na sam wieczor po pracyTrzymam kciuki za wizytujące dzis dziewczyny!!!Ja mam jutro i już stres jest
![]()
Powiem Wam, ze mam straszne wyrzuty sumienia jeżeli chodzi o jedzenie. Nie odżywiam się teraz zdrowo bo jem to na co pozwalają mi mdlosci. Wiele rzeczy mnie zwyczajnie obrzydza... owoce jako tako jeszcze, ale warzywa - cieniutko.
To ja aż we czwartek i też dopiero po pracy :/ Musimy ćwiczyć cierpliwość [emoji3]a ja w środę. I to na sam wieczor po pracy![]()
U mnie wizyty są zawsze późno, nawet o 20:00, wiec cały dzień jak na szpilkachTo ja aż we czwartek i też dopiero po pracy :/ Musimy ćwiczyć cierpliwość [emoji3]
Ja tez wieczorem !!! Oszaleje do 17:30 . Chyba pojadę szybciej może szybciej wpuscia ja w środę. I to na sam wieczor po pracy![]()