Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez trzymam kciuki za jutro i wrzucajcie tutaj te nasze forumowe cudaTrzymam kciuki dziewczyny za wasze wizyty jutro, będzie dobrze musi być
Reszcie życzę spokojnej nocy![]()
Ja też mam chwilę, że nie mam żadnych objawów. I po tym, jak przez 3 tygodnie praktycznie nie wychylałam sie zza muszli, błogosławię te chwile spokoju. Pamiętaj, że organizm też potrzebuje chwili spokoju. Jakby ciąża tyrała każdego dnia w każdej minucie, to byłybyśmy wrakami człowieka z depresją przy porodzie. Myśl pozytywnie. Moja babcia zawsze mówiła: będzie dobrze - bo dlaczego ma być źle? Wiem, że to takie głupkowate, ale jak zawsze mam jakąś niepokojącą sytuacje w domu czy w pracy, to sobie to przypominam i to mnie uspokaja. Pewnie bejbi dzisiaj daje Ci trochę odpocząć, nie martw sięHej dziewczyny, ja mam doła, jutro wizyta, a ja straciłam obiawy ciążowe, w pracy dzisiaj.
Jestem załamana, a jeszcze tyle do nadrobienia i czytania z waszej strony mam...
Płakać mi się chce, bo tak do miałam w chybionej ciąży.
Wiem, wiem wizyta o 15:00 więc wszystko może być okej, ale ja tracę nadzieję, a dodatkowo martwię się bardzo mocno...
Staraj się myśleć pozytywnie. Wiem, ze łatwo jest powiedzieć, ale ja tak samo się stresuje czy wszystko jest dobrze. Wiem też, że kobieca intuicja bardzo dobrze działa. Ja w poronionej ciąży od początku czułam, ze coś się stanie, miałam taki niepokój w sobie. Jeżeli czujesz, że coś jest nie tak oczywiście, ze warto to sprawdzić i się uspokoić. Pomyśl tak szczerze czy gdzieś gleboko czujesz się spokojna. Ja mimo tych nerwów gdzieś właśnie w środku czuje spokój, ze będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki, żeby jutro okazało się, ze wszystko jest w porządku.Kochana trzymam za ciebie kciuki, aby się udało
Ja podzielę Twój los,. jutro...
Czuję się jak w poprzedniej poronionej ciąży,
Także dużo siły dla nas...![]()