U mnie może być, dalej mi wszystko śmierdzi.A jak Wasze samopoczucie? Moje już jest lepsze, niż głowa mnie tak nie boli, a nudności jak nie miałam tak nie mam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie może być, dalej mi wszystko śmierdzi.A jak Wasze samopoczucie? Moje już jest lepsze, niż głowa mnie tak nie boli, a nudności jak nie miałam tak nie mam![]()
Też mam czasami takie niestety. Co się jeden wchłonie to trzy kolejne się robią, a technika podawania taka sama![]()
Też szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jest.Dziewczyny, a macie jakieś sposoby na zgagę?Coś mi te migdały nie pomagają, Rennie też nie działa, imbir też średnio
Czy po prostu trzeba to przetrwać?![]()
Też szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jes
Wypróbuj gaviscon, gęsty, miętowy syrop na zgagęTeż szukam sposobu, jest koszmarnie... Odrobinę, o dziwo, pomagają mi gumy pregna vomi, chociaż one raczej są na mdłości, ale mimo wszystko minimalna ulga jest.
Polecam! Też miałam w poprzedniej ciąży.Wypróbuj gaviscon, gęsty, miętowy syrop na zgagę
Moje trochę lepsze od jakiś kilku dni, ale zmieniłam nawyki brania leków, te które miałam brać przed jedzeniem biorę wszystko po jedzeniu, bo nie powodują mi mdłości i kiepskiego samopoczuciaA jak Wasze samopoczucie? Moje już jest lepsze, niż głowa mnie tak nie boli, a nudności jak nie miałam tak nie mam![]()
Podobno ciepłe mleko pomagaDziewczyny, a macie jakieś sposoby na zgagę?Coś mi te migdały nie pomagają, Rennie też nie działa, imbir też średnio
Czy po prostu trzeba to przetrwać?![]()
Piękne zdjęcieDziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.
Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne
Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne![]()
Dziewczyny, ja dzisiaj na pierwszy ogień [emoji91]
Byłam na kontroli u niemojego lekarza, bo 2 tyg miałam malutkie plamienia. Nie lubię tego lekarza, bo prawie nic mi nie mówi. Ale do brzegu ..
Z dzidziusiem wszystko dobrze, serce bije, wzrost z USG 10t4d a z miesiączki 10t3d, więc niemal idealnie
Załączam zdjęcie.
Przede mną wizyta jeszcze 21.06 u mojego prowadzącego i 25.06 prenatalne
Mam nadzieję że wszystkie wiadomości będą dzisiaj takie pozytywne [emoji3531]