Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PreglifeCzesc @Shine
Dziewczyny macie do polecenia jakas fajna apke do ciazy? Ściągnęłam juz pare i mi ciagle cos nie pasuje..
Ale cuuudoW to mój wczorajszy dzidziuś na podglądzie![]()
Choróbsko odpuszcza, więc lepiej, ale od tygodnia mecze się z zaparciami, nie mam już pomysłu jak sobie z nimi radzićGratulacjei witamy na pokładzie. Jak się czujesz?
Jejku ja z tymi zaparciami też długo walczyłam, dopiero picie kefirów codziennie ruszyło maszynęChoróbsko odpuszcza, więc lepiej, ale od tygodnia mecze się z zaparciami, nie mam już pomysłu jak sobie z nimi radzić![]()
Spróbuj pić activie,mi w pierwszej ciąży nawet dosyć pomagałaChoróbsko odpuszcza, więc lepiej, ale od tygodnia mecze się z zaparciami, nie mam już pomysłu jak sobie z nimi radzić![]()
Choróbsko odpuszcza, więc lepiej, ale od tygodnia mecze się z zaparciami, nie mam już pomysłu jak sobie z nimi radzić [emoji849]
Ja polecam siemię lnianeChoróbsko odpuszcza, więc lepiej, ale od tygodnia mecze się z zaparciami, nie mam już pomysłu jak sobie z nimi radzić![]()