Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy na pokładzieCześć przyszłe mamy!
Dołączam do grona styczniówek, choć czuję się jak spóźniona na imprezę - widzę, że wątek już dobrze rozkręcony
To moja pierwsza ciąża. Obecnie 8+1, na usg widziałam już serduszko. Termin mam na 29.01.
Test zrobiłam w dzień mamy, więc to symboliczny początek
Czuję się świetnie, oby było tak dalej
Dobrej niedzieli dla Was!
Witamy!!Cześć przyszłe mamy!
Dołączam do grona styczniówek, choć czuję się jak spóźniona na imprezę - widzę, że wątek już dobrze rozkręcony
To moja pierwsza ciąża. Obecnie 8+1, na usg widziałam już serduszko. Termin mam na 29.01.
WitamyCześć przyszłe mamy!
Hej [emoji3526] Również mam termin na 29.01 dziś wg. usg 8+1 [emoji16]Cześć przyszłe mamy!
Dołączam do grona styczniówek, choć czuję się jak spóźniona na imprezę - widzę, że wątek już dobrze rozkręcony [emoji23]
Test zrobiłam w dzień mamy, więc to symboliczny początek [emoji7]
Czuję się świetnie, oby było tak dalej [emoji4]
Wspaniale!Hej [emoji3526] Również mam termin na 29.01 dziś wg. usg 8+1 [emoji16]