reklama
Będzie dobrze, trzymamy kciuki!Wizyta za niecałe 2h, ale stres![]()

DoMa29
Fanka BB :)
Nie martw się, będzie dobrzeWizyta za niecałe 2h, ale stres![]()

Maria12345
ja już oglądam filmiki jedzeniowe z utęsknieniem kiedy będę mogła jeść normalne rzeczyTrochę się martwię bo generalnie nie mam apetytu. Jem dziwne rzeczy, które jestem w stanie przełknąć. Jogurty, biale pieczywo, zupy. Apetyt wraca dopiero ok 19.00. Wszędzie czytam o zdrowej diecie ale na myśl o rybach czy nawet warzywach mam mdłości![]()

i bardzo często w ostatniej chwili zatrzymuję odruch wymiotny

więc łącze się w bólu, mam nadzieję że już niedługo ten niełatwy trymestr minie

Nie mów hopPoparzona się nie czuję, ale "obawiam się", że to wszystko to na chłopakaChciałabym dziewczynkę, ale w rodzinie partnera same chłopaki, żadnej dziewczynki... Żona jego brata jest też aktualnie w drugiej ciąży, ma już synka, lekarz już zasugerował, że najprawdopodobniej znowu będzie chłopak, więc obie jesteśmy przygotowane psychicznie, mimo że po cichutku liczyłyśmy....
![]()

na razie nic nie wiadomo jeszczePoparzona się nie czuję, ale "obawiam się", że to wszystko to na chłopakaChciałabym dziewczynkę, ale w rodzinie partnera same chłopaki, żadnej dziewczynki... Żona jego brata jest też aktualnie w drugiej ciąży, ma już synka, lekarz już zasugerował, że najprawdopodobniej znowu będzie chłopak, więc obie jesteśmy przygotowane psychicznie, mimo że po cichutku liczyłyśmy....
![]()
Pytalam o to uczucie w buzi, bo ja dlugo czułam tak dziwnie jakbym wlasnie poprzona miala;(
Beth2022
Haha! Zobaczymyto na chlopakaa czujesz tak jakbys miala poparzona buzir w srodku?
na dziewczynke![]()

mi sie w poprzedniej ciazy sprawdzilo. Dzien bez batona byl dniem straconymHaha! ZobaczymySerio to się sprawdza?

Nie mów hopja zawsze byłam pewna, że będę mieć chłopaka, bo u nas w rodzinie tylko chłopcy się rodzą a tu niespodzianka i mam córcię
uwierzyłam dopiero jak urodziłam
najlepsze jest to, że nawet wszelkie ubranka itp zawsze oglądałam po kątem chłopca i później dla dziewczynki nic mi się nie podobało
![]()

reklama
Beth2022
Mario, totalnie łącze się w bólu. Wcinam to samo. Filmików jedzenipwych nie mogę oglądać bo też mnie odpychająja już oglądam filmiki jedzeniowe z utęsknieniem kiedy będę mogła jeść normalne rzeczya tak to bułki, makaron prawie bez niczego, woda i trochę owoców
i bardzo często w ostatniej chwili zatrzymuję odruch wymiotny
więc łącze się w bólu, mam nadzieję że już niedługo ten niełatwy trymestr minie(mam 11 tg)

Podziel się: