Tak. Stosuję luteinę 2xdziennie.Mam jeszcze pytanie: czy któraś z obecnych miała na poczatku plamienia / czy stosujecie luteinę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Stosuję luteinę 2xdziennie.Mam jeszcze pytanie: czy któraś z obecnych miała na poczatku plamienia / czy stosujecie luteinę?
Gratulacje!! Wyglada superJa po wizycie , u dzidzi wszystko dobrze, 11+3 ❤
Super dzidziutekJa po wizycie , u dzidzi wszystko dobrze, 11+3 ❤
Miałam na myśli luteinę. W działaniach niepożądanych są chociażby mdłości, wymioty czy zawroty głowy.trzymaj sie kochana;*
Ja jestem na duphastonie. W pierwszej ciazy tez bralam przez Iszy trymestr. I zszokowalam sie ta informacja, ze moze on dawac objawy ciazy
Ja chodze do gina co miesiąc, to normalne na początku ciazy. Trzeba byc dobrej mysli i nie zamartwiać sie ciagleco ma byc to bedzie.
to i to progesteron to pewnie skurki ubiczne takie same.. ja nie sprawdzam takich rzeczy na ulotkach, bo wszytsko bym zaraz mialaMiałam na myśli luteinę. W działaniach niepożądanych są chociażby mdłości, wymioty czy zawroty głowy.
Ktory tc ze juz udalo sie określić plec?Byłam dzisiaj na prenatalnych, u mnie w brzuszku chłopiec![]()
Ja mam 29.01 więc nie jesteś samaI @locala też 29.01.
Zaglądałam na lutowe mamusie, ale tam dziewczyny dopiero 5 tc i pierwsze wizyty, więc też czuję się odosobniona i przez to wszystko chce mi się śpiewać "za stara ciąża na luty, za młoda na styczeń"...![]()