Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, ale zbieżność, mam identycznieKurcze dziewczyny brzuch mnie dalej pobolewa, 2 dni biorę już duphaston..mam nadzieję że wszystko będzie ok i to normalne... Już nie mogę się doczekać wizyty 17.05, może po niej będę spokojniejsza
Kurcze, ale zbieżność, mam identycznie [emoji85][emoji85][emoji85] Duphaston 2 dni, pobolewającej brzuch i usg na 17 maja [emoji85][emoji85][emoji85]
A kiedy byłaś kochana na pierwszej wizycie ?U mnie dziewczyny dzisiaj 6+2 i muszę Wam powiedzieć ze praktycznie objawów nie mam. Może dwa dni rano miałam wzmożone odruchy wymiotne. Nie chce wywoływać wilka z lasu ale może tak już pozostać.
Czekam na kolejna wizytę 17.05
Miłej niedzieli!
Mówcie właśnie co chcecie ale objawów sobie nie wymyślam. Przynajmniej mdłości. Są okropne. Nie wymiotuje na szczęście ale czuję się jakbym miała gule w gardle. Przed chwilą próbowałam w siebie wymusić pół kajzerki i jogurt ze słabą kawą (a raczej mlekiem z kawą) ale wypiłam trzy lyki, wzięłam kilka kęsów i stoi mi wszystko w przełyku. Więcej nie zjemWiele zależy od organizmu , ja w styczniu miałam takie objawy - czułam się okropnie , nie funkcjonowałam normalnie .. Spokojnie , jutro masz betę prawda ? Chciaz pocieszam się a sama jeszcze czasami panikuje , wczoraj znowu robiłam test aby sprawdzic czy kreska ciemnieje - bo jakoś tak objawów mało poza piersiami jak kamień i bolącymi brodawkami , czasami gdzieś zaboli w krzyżu i podbrzuszu , właśnie tez mam takie napadu gorąca .. a dziś wypiłam rano łyka kawy i jak dostałam zgagi ... trzyma mnie już jedzą drugą godzinę !

Cześć dziewczyny miłej niedzieli życzę
Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę![]()
mi się tez udało, zadzwonili od profesora, którego mi poleciła znajoma, ze z połowy czerwca na poniedziałek się zwolnił termin na 16 <3 nie mogę się doczekać co tam zobaczymyCześć dziewczyny miłej niedzieli życzę
Ja jutro pierwsza wizyta ale się cieszę![]()
Trzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządkuU mnie dziś 6t6d. Nadal mam mdłości choć od kilku dni odrobine mniejsze. To zapewne dzięki imbirowi w proszku, który biorę w dawce 600mg. Wizyta już w ten czwartek. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok z ciążą...
A tak w ogóle to życzę Wam miłej, słonecznej niedzieli![]()
Dokładnie człowiek ciagle się martwi. Niby wszystko robi jak należy, dba o siebie ale i tak gdzieś z tylu głowy siedzi myśl, że jest coś nie tak. Trzeba z tym sobie radzić przez ciagle tłumaczenie a nawet wmawianie, że jest wszystko okTrzymam kciuki aby było wszystko w jak najlepszym porządkuu mnie dziś 4t3d , zaś zrobiłam test ciążowy żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje - ciemnieje
Chciałabym w czwartek pojechać do mojej gin to będzie równo 5 tydzień aby sprawdziła czy wszystko jest tak jak należy i aby wypisała mi zaświadczenie do pracy ... Ahhh ciagle człowiek gdzieś podświadomie się zamartwia ...