• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
Ja zawsze w takie upały jestem bez życia, a co dopiero w ciąży i to jeszcze przeziębiona 😕
Byłam dziś na pobraniu krwi to jak wsiadlam do auta to pokazywało 36 stopni, aż mi słabo było. Teraz chwilę spalam ale mam taki katar i głowa pęka że masakra 🤷‍♀️

Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
A ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciąży :)
Zauważyłam, że im mniej rozkminiam i skupiam się na tym, czy coś mi jest, tym czuję się lepiej. Głowa zajęta weekendową wycieczką, od wczoraj pracą i leci 😊 jeśli tylko zdrowie pozwoli to mam zamiar pracować jak najdłużej, to mi baaardzo pomaga. Bez tego chyba w końcu po wypełnieniu wszystkich domowych zajęć zaczęłabym leżeć i... cierpieć 😁

reklama
Oj tak. Jak wracam o 15 z pracy jestem totalnie wypompowana, chociaż nie codziennie tak jest bo akurat wczoraj miałam mnóstwo energii i sprzątałam do 19 [emoji2957] A dziś totalny leń [emoji55]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry