reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
Ja zawsze w takie upały jestem bez życia, a co dopiero w ciąży i to jeszcze przeziębiona 😕
Byłam dziś na pobraniu krwi to jak wsiadlam do auta to pokazywało 36 stopni, aż mi słabo było. Teraz chwilę spalam ale mam taki katar i głowa pęka że masakra 🤷‍♀️

Dziewczyny, czy Wy tez dzisiaj czujecie się takie bez życia? Mnie chyba ta pogoda tak dobija. Ledwo mam siłę ruszyć ręką, a miałam sobie prać cały dzień :(
A ja od soboty czuję się świetnie i gdyby mi brzuch nie puchnął jak balonik, to w ogóle bym nie myślała o ciąży :)
Zauważyłam, że im mniej rozkminiam i skupiam się na tym, czy coś mi jest, tym czuję się lepiej. Głowa zajęta weekendową wycieczką, od wczoraj pracą i leci 😊 jeśli tylko zdrowie pozwoli to mam zamiar pracować jak najdłużej, to mi baaardzo pomaga. Bez tego chyba w końcu po wypełnieniu wszystkich domowych zajęć zaczęłabym leżeć i... cierpieć 😁

reklama
Oj tak. Jak wracam o 15 z pracy jestem totalnie wypompowana, chociaż nie codziennie tak jest bo akurat wczoraj miałam mnóstwo energii i sprzątałam do 19 [emoji2957] A dziś totalny leń [emoji55]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry