Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miłego dnia kochane [emoji3590] Ja właśnie zbieram się do pracy .. za oknem przepiękna pogoda [emoji274] dziś się wyspałam [emoji16] mąż wyjechał wczoraj do pracy ... córkę wywiozłam do babci - jak dobrze jest mieć babcie blisko szkoły [emoji85] i miałam taką wspaniałą ciszę wczoraj w domu - ale dzisiaj z rana już mi brakuje ich w domu ... kobiecie nie dogodzisz [emoji1787] Czy Was tez tak bolą sutki ? I biustonosz jakby mniejszy ? No nie wytrzymam !
To wam dziewczyny nie zazdroszczę, u mnie zero objawów, mogłoby tak być do końcaAni mi nie mów.. sutki to mam tak wrażliwe że sam stanik mnie drażni...
Co do domowej "samotności " to raczej nie prędko ją zaznam. Mój partner pracuje za granicą i teraz przez około 1,5mc jeszcze będę sama z synkiem, chyba że poluzują obostrzenia:/ nie ma go już około 3tyg także lekko nie jest.. codziennie pobudka o 6 bo synek chce już wstać , a dziś nockę miałam kiepską, jakoś nie mogłam spać..
A tymczasem ogarniam się do pracy, a tak strasznie mi się nie chce, ale przed idę na betę, sprawdzić przyrost
Miłego dnia kobietki ♡
No właśnie u mnie tez objawów prawie brak tylko bolące piersi, a ze spaniem mam to samo. Zawsze lubiłam pospać dłużej a teraz się budzę z rana. Może dlatego ze zasypiam wcześniejTo wam dziewczyny nie zazdroszczę, u mnie zero objawów, mogłoby tak być do końcanawet jak nigdy budzę się przed budzikiem i jestem wyspana
również dla wszystkich miłego dnia
![]()
Mnie powoli zaczyna modlić , czasami zakręci mi się w głowie .. dobrze ze z rana mamy mały ruch ... czasami bije się z myślami czy powiedzieć już w pracy czy czekać ...No właśnie u mnie tez objawów prawie brak tylko bolące piersi, a ze spaniem mam to samo. Zawsze lubiłam pospać dłużej a teraz się budzę z rana. Może dlatego ze zasypiam wcześniej![]()
No z praca się wstrzymuje do pierwszej wizyty która mam pod koniec majaMnie powoli zaczyna modlić , czasami zakręci mi się w głowie .. dobrze ze z rana mamy mały ruch ... czasami bije się z myślami czy powiedzieć już w pracy czy czekać ...
Mnie już nawet piersi przestały boleć, może trochę z wieczora, ale nic poza tymNo właśnie u mnie tez objawów prawie brak tylko bolące piersi, a ze spaniem mam to samo. Zawsze lubiłam pospać dłużej a teraz się budzę z rana. Może dlatego ze zasypiam wcześniej![]()