DoMa29
Fanka BB :)
Ja również 25 sierpnia połówkowe, będzie nas trochę [emoji16]Ooo ja połówkowe też 25 sierpnia[emoji16] u nas prawdopodobnie dziewczynka, dla chłopca byłby Staśa poza tym mam dwóch synów Wiktora i Samiego
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja również 25 sierpnia połówkowe, będzie nas trochę [emoji16]Ooo ja połówkowe też 25 sierpnia[emoji16] u nas prawdopodobnie dziewczynka, dla chłopca byłby Staśa poza tym mam dwóch synów Wiktora i Samiego
![]()
Ja 24 sierpnia mam połówkowe, więc mamy badanie dzień po dniuJa również 25 sierpnia połówkowe, będzie nas trochę [emoji16]
Dziś właśnie byłam na wizycie w 16+5. Już nie było pomiaru CRL tylko obwód główki i brzuszka. Ponadto widać już trochę płeć. Pani dr mówi, że będzie raczej synek (załączam zdjęcie). Różowe skarpetki nie pomogłyCzego spodziewać się na wizycie w 16/17 tygodniu
Ja tu widzę siusiaka, jak mi lekarz ostatnio na usg pokazywał córkę to inaczej to wyglądałoDziś właśnie byłam na wizycie w 16+5. Już nie było pomiaru CRL tylko obwód główki i brzuszka. Ponadto widać już trochę płeć. Pani dr mówi, że będzie raczej synek (załączam zdjęcie). Różowe skarpetki nie pomogły, ale tak patrzę na to zdjęcie i w sumie nie jestem taka pewna, że to będzie chłopczyk. Ale na imię miałby Gabryś
![]()
Nie ma co się denerwować, wszystko będzie dobrzeJa również 25 sierpnia połówkowe, będzie nas trochę [emoji16]
Kurde, czyli najprawdopodniej za parę lat znowu zacznę pisać na tym forum o tym jak chodzę do ginekologa w różowych skarpetkach xDXkasienka będzie synek ewidentnie
A tak z ciekawości, dlaczego uważasz, że lepiej mieć samych synów niż same corki?Kurde, czyli najprawdopodniej za parę lat znowu zacznę pisać na tym forum o tym jak chodzę do ginekologa w różowych skarpetkach xD
Już się trochę oswajam z tą męska dominacją, w sumie zawsze uważałam, że lepiej mieć samych synów niż same córki, ale choć jedna by mi się przydałaBo kto mi będzie malował paznokcie na starość, synowa?
![]()