Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy ten sam terminHej hej, mnie można wpisać na 17 stycznia
Trochę zwlekałam z ponownym dołączeniem do forum że względu na poronienie w lutym, ale myślę że nadszedł mój czas na współdzielenie swojej ciążyrazem z Wami
Pozdrawiam wszystkie styczniówki
ja mam zgagę od początku i pomagają tylko migdałyHej Dziewczynkijak sie czujecie?
Mnie dopadła zgaga, na szczęście wieczorami aby bo w pierwszej ciąży miałam nie dość że od początku do końca to jeszcze od rana do wieczorateraz łagodniej, ale mimo wszystko daje popalić
Póki co mleko I migdały pomagają, zobaczymy jak długo?
Czy Wy tak jak I ja macie problem ze spaniem w nocy ?
Na lewym boku jak śpię to silniejsza zgaga, na prawym boli , na plecach jakoś nie wygodnie. Zasypiam na siedząco:/
Maluch tez szaleje w nocy , więc w dzień chodzę jak zombiea jak u Was ?
Mi na zgagę pomagało pepsiHej Dziewczynkijak sie czujecie?
Mnie dopadła zgaga, na szczęście wieczorami aby bo w pierwszej ciąży miałam nie dość że od początku do końca to jeszcze od rana do wieczorateraz łagodniej, ale mimo wszystko daje popalić
Na lewym boku jak śpię to silniejsza zgaga, na prawym boli , na plecach jakoś nie wygodnie. Zasypiam na siedząco:/
U mnie na szczęście w 17 tyg skończyły się mdlosci i wymioty także jest o niebo lepiejHej Dziewczynkijak sie czujecie?
Ale super, pierwsze bliźniaki na styczniówkach, gratulacje! [emoji171]Witajcie! [emoji4]
Mogę dołączyć?
Zostanę pierwszy raz mamą.
Obecnie 17 tydz. + 3 dni
Termin na 29 styczeń. Jednak dostałam już informacje, że nie będziemy czekać do końca i będę miała cesarskie cięcie już na początku stycznia.
Będzie nas od razu więcej - ciąża bliźniacza dwujajowa. [emoji16]
Naprawdopodobniej z dotychczasowych badań wynika, że będą to dwie dziewczynki. [emoji7]
Jak Wy się czujecie?
Bo ja ciężko przechodziłam 1 trymestr stałe mdłości, ciągle bóle żołądka, bez względu na porę, duże zmęczenie i najlepiej cały czas bym leżała. W 2 trymestrze wszystkie dolegliwości odeszły, w końcu mogę swobodnie funkcjonować. Obawiałam się bardzo, że tak już będzie do końca, ale na szczęście odpuściły.
Moja ginekolog od początku bardzo chce żebym siedziała w domu na l4 i odpoczywała, jednak ja wolałabym być jeszcze aktywna zawodowo i trochę jeszcze przekładam to zwolnienie z wizyty na wizytę [emoji1787] Tym bardziej teraz czuje się już dobrze, wiec nie bardzo chce siedzieć w domu, jeśli mogę pracować, nie mówię na pełnych obrotach jak wcześniej ale mniej i z całkowitą ostrożnością, ponieważ pracuje jako higienistka stomatologiczna.
Co myślicie powinnam jeszcze pracować, czy jednak odpuścić już? [emoji4]
Ooo nasze pierwsze bliźniaki! Witamy CięWitajcie!
Mogę dołączyć?
Obecnie 17 tydz. + 3 dni
Termin na 29 styczeń. Jednak dostałam już informacje, że nie będziemy czekać do końca i będę miała cesarskie cięcie już na początku stycznia.
Będzie nas od razu więcej - ciąża bliźniacza dwujajowa.
Naprawdopodobniej z dotychczasowych badań wynika, że będą to dwie dziewczynki.
Jak Wy się czujecie?
Bo ja ciężko przechodziłam 1 trymestr stałe mdłości, ciągle bóle żołądka, bez względu na porę, duże zmęczenie i najlepiej cały czas bym leżała. W 2 trymestrze wszystkie dolegliwości odeszły, w końcu mogę swobodnie funkcjonować. Obawiałam się bardzo, że tak już będzie do końca, ale na szczęście odpuściły.
Moja ginekolog od początku bardzo chce żebym siedziała w domu na l4 i odpoczywała, jednak ja wolałabym być jeszcze aktywna zawodowo i trochę jeszcze przekładam to zwolnienie z wizyty na wizytęTym bardziej teraz czuje się już dobrze, wiec nie bardzo chce siedzieć w domu, jeśli mogę pracować, nie mówię na pełnych obrotach jak wcześniej ale mniej i z całkowitą ostrożnością, ponieważ pracuje jako higienistka stomatologiczna.
Co myślicie powinnam jeszcze pracować, czy jednak odpuścić już?![]()
WitajWitajcie!
Mogę dołączyć?
Obecnie 17 tydz. + 3 dni
Będzie nas od razu więcej - ciąża bliźniacza dwujajowa.
Naprawdopodobniej z dotychczasowych badań wynika, że będą to dwie dziewczynki.
Jak Wy się czujecie?
Moja ginekolog od początku bardzo chce żebym siedziała w domu na l4 i odpoczywała, jednak ja wolałabym być jeszcze aktywna zawodowo i trochę jeszcze przekładam to zwolnienie z wizyty na wizytęTym bardziej teraz czuje się już dobrze, wiec nie bardzo chce siedzieć w domu, jeśli mogę pracować, nie mówię na pełnych obrotach jak wcześniej ale mniej i z całkowitą ostrożnością, ponieważ pracuje jako higienistka stomatologiczna.
Co myślicie powinnam jeszcze pracować, czy jednak odpuścić już?![]()