Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, z om na 6.01 a według USG 10.01 i ginekolog prowadząca nie kazała martwić się tym, że jest starszy i nie podała innej daty. Mówiła tylko, że lepiej że jest starszy niż miałby być młodszy [emoji4] Natomiast mam koleżankę, która rodziła w kwietniu i też co wizytę słyszała, że jest starszy i urodziła w Prima Aprilis czyli tydzień przed terminem. Zobaczymy no, niepowiedziane że u nas tak będzie ale przygotowani wiadomo będziemy w każdej chwili [emoji6]
Bo to data, którą usłyszałam od prowadzącej praktycznie na początku ciąży. Z czasem okazało się, że jest starszy ale terminu nowego nie podała bo nie kazała się tym przejmować gdyż jest wszystko dobrze [emoji846]Z usg masz późniejszy termin? Czyli dzidzia według usg młodsza [emoji846]
Co ja mam powiedziec?? Jak 3syn nakprawdopodobniej?? Dobrze ze moja przychodnia zapewnia psychologa dla ciezarnych bo bym szalu dostala na te komentarze....Wydaje mi się, że chłopcy są bardziej przebojowi i trochę łagodniej się buntują w okresie dojrzewaniaPewnie ma się to nijak do rzeczywistości, a i tak wszystko kwestią indywidualną człowieka
Wczoraj pochwaliliśmy się teściom, że ich wnuk będzie miał brata. Teść zareagował "Eee..." a teściowa dopytywała czy to już pewne. Tak mi się smutno zrobiło, że nie powiedziałam jeszcze swojej mamie, bo jakby była równie "ucieszona" to bym się chyba z miejsca rozpłakała.
Tu jest dobry artykuł na ten temat: Link do: NAJBARDZIEJ IRYTUJĄCE TEKSTY PRZY DRUGIM DZIECKU TEJ SAMEJ PŁCI... - Mamine Skarby by Magda Jasińska
Mnie się nie zdarza. Sporadycznie zakłują rozciągające się więzadła lub ukłucie przy szybkim wstawaniu. Dużo zdrowia!Czy zdarza Wam się, że boli Was teraz brzuch jak na okres?
Mam tak samoMnie się nie zdarza. Sporadycznie zakłują rozciągające się więzadła lub ukłucie przy szybkim wstawaniu. Dużo zdrowia!