Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źleTak to wiem, tylko o szczegolach dowiem się dopiero we wtorek.bardziej martwilam się tym czy moze to jakos negatywnie wplynac na ciaze:/
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. A co mówi Twój ginekolog?Dziewczyny które się szczepicie - czy u Was z ciążą jest wszystko ok ? Ja mam ciążę podwyższonego ryzyka i jestem po dwóch stratach i tylko ze względu na to mam straszne wątpliwości..
Bardzo dziękujęTutaj masz największy artykuł z tego forummoże odrobine Cię uspokoi
Myśle, ze jeżeli nie jest to poważna infekcja (a mówisz, ze nic nie odczuwasz) to nie jest źlegrunt żeby sprawnie zadziałać. Ja miałam infekcje pęcherza, której tez nie czułam i dostałam 2 antybiotyki. Wszystko przeszło, wyniki wzorowe. Także nie ma co się martwić na zapas
![]()
Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.Tutaj masz największy artykuł z tego forummoże odrobine Cię uspokoi
To tez moja pierwsza i tez dużo rzeczy nie wiemDziekuję Ci za słowa otuchyw sumie lekarz też wie co robi i przepisze bezpieczny dla dzidziusia antybiotyk więc nie powinno zaszkodzić, ale to moja pierwsza ciaża i to taki stres z tym wszystkim [emoji86][emoji85][emoji846]dziekuję i mam nadzieję, że u Cb i pozostalych już bedzie dobrze[emoji4]
Tez myśle, ze warto się zaszczepić. Za miesiąc czy dwa znowu zacznie się ruski cyrk i przepełnione szpitale. A my w ciąży :/Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.
Dziś Niemcy również już oficjalnie zalecają szczepienia ciężarnych.
Podnosisz mnie na duchu. Mega boję się tego szczepienia.Ja konsultowałam szczepienie z trzema lekarzami. Wszyscy byli zgodni że warto się zaszczepić tym bardziej że niedługo czeka nas mnóstwo wizyt a przychodnie, czy szpitale to straszna wylęgarnia.
Dziś Niemcy również już oficjalnie zalecają szczepienia ciężarnych.