Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja dzisiaj padłam
wstaje rano siku... Potargana, wiecie...jak to rano...a mój mąż patrzy mówi "kochanie jaka Ty jesteś piękna, promieniejesz" ...idę do łazienki...patrzę w lustro
i parsknęłam śmiechem
jak go nie kochać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na foto kropusiaMi piersi jakby spuchły i dotknąć nie mogę!zobaczymy co dziś na wizycie
nie mogę się doczekać do tej 16
Pięknego dnia, dbajcie o siebie![]()
SuuuperCześć dziewczynyja właśnie wróciłam od lekarza dziś 5t4d widać piękny pęcherzyk lekarz powiedział że jak na ten etap to jest wszystko w jak najlepszym porządku więc się już nie stresuje za tydzień w piątek mam iść założyć kartę ciąży i na wizytę
![]()
Całe piersi bolą strasznie [emoji1751] dobrze, że małe to mniej boli [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam spore, ale nie bolą mnie w ogóle, są tylko takie pełniejsze i cięższe. A z córką pamietam, ze mnie tak bolały, nie byłam w stanie chodzić, a spać musiałam od początku w stanikach sportowychKurcze może rzeczywiście to od rozmiaru zależy, ja mam tak małe że może dlatego nic nie czuje [emoji1787]
Chyba przy pierwszej ciąży jest najgorzej, bo organizm musi dużo ogarnąć nowego. Przy kolejnej ciąży już trochę ma ogarnięteJa mam spore, ale nie bolą mnie w ogóle, są tylko takie pełniejsze i cięższe. A z córką pamietam, ze mnie tak bolały, nie byłam w stanie chodzić, a spać musiałam od początku w stanikach sportowych![]()
Ja pierwsza ciąże go samego końca biegałam dosłownie .. żadnych objawów nie miałamChyba przy pierwszej ciąży jest najgorzej, bo organizm musi dużo ogarnąć nowego. Przy kolejnej ciąży już trochę ma ogarnięte![]()
A bo ja wiemChyba przy pierwszej ciąży jest najgorzej, bo organizm musi dużo ogarnąć nowego. Przy kolejnej ciąży już trochę ma ogarnięte![]()