Biedroneczka28
Fanka BB :)
No dokładnie, mniejszych chyba nie ma sensu co? Bo to raczej na wcześniaki?Ja też zaczynam od 56 ale tylko kilka. Więcej na 62. A do szpitala zabiorę pol na pół bo niby mlody jest duży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dokładnie, mniejszych chyba nie ma sensu co? Bo to raczej na wcześniaki?Ja też zaczynam od 56 ale tylko kilka. Więcej na 62. A do szpitala zabiorę pol na pół bo niby mlody jest duży.
Od razu 62. Jesteśmy duzi, moja mama rodziła duże dzieci, a w dodatku mam cukrzycę, więc dziecko pewnie do małych należeć nie będzie. Mam od koleżanki dosłownie 2 body i śpiochy w rozmiarze 56. Jeżeli się okaże że dzidziuś jednak nie jest duży zawsze te pare rzeczy można dokupić.A jaki rozmiar kupujesz? Same 56 czy też od razu 62 ?
Ja nie rozważam narazie mniejszych mimo iż grozi mi wcześniejszy porod. Liczę na to że urodzę w styczniuNo dokładnie, mniejszych chyba nie ma sensu co? Bo to raczej na wcześniaki?
No dokładnie, mniejszych chyba nie ma sensu co? Bo to raczej na wcześniaki?
A który to tydzien?Moja córka nie była wczesniakiem, miała 51cm i ubranka 56 na niej wisiały jak na worku przez długi czas. Zalowalam, że nie mam mniejszych.
Po wczorajszym badaniu stwierdziliśmy, że nie szykujemy dla Kluski w brzuchu ubranek 50 [emoji16] ma już ponad 900g[emoji85]
U mnie herbata z goździkami pomarańcza miodem i cynamonem[emoji7] ja najchętniej bym już zobaczyła śnieg[emoji85][emoji2415][emoji3587][emoji3511]Cześć Dziewczyny
Sezon na kocyk i dobrą herbatkę uważam za otwarty [emoji4]
Jakie gorące napoje polecacie?
U mnie króluje gorąca woda z cukrem i cytryną oraz pyszna kawa bezkofeinowa z mlekiem [emoji39]
Uwielbiam taka herbatęU mnie herbata z goździkami pomarańcza miodem i cynamonem[emoji7] ja najchętniej bym już zobaczyła śnieg[emoji85][emoji2415][emoji3587][emoji3511]
A który to tydzien?![]()