Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem na insulinie nocnej, i przed jedzenie... Gdzie słyszałaś to że szpital nie przyjmie jak jest insulina???? Ja miałam zamiar rodzić w prywatnym, czy mam się obawiać, że przez cukrzycę mnie nie przyjmą? :/Pytanie mam do was dziewczyny... Czy któraś jest na insulinie? Ja biorę od wczoraj, tylko na noc. Boję się, że jak już insulina wkroczyła to będzie cc [emoji52] słyszałam też że nie każdy szpital chce przyjąć jak się okazuje że kobieta jest na insulinie...
Cześć Wszystkim![]()
Dołączę do grupy: termin na 04.01.2022 i będzie upragniona córeczka [emoji3590] W domu Olivier (za miesiąc 4l) i Tymek (1,5r) .
W najbliższy poniedziałek czeka mnie test z glukozą i cholernie boję się, ze wyjdzie mi cukrzyca .. dość mam nadwagę to jeszcze w tej ciąży słodkie mogłabym jeść bez opamiętania [emoji3064]
Przy jakich wynikach wyszła Wam cukrzyca?? Byłyście na czczo ?? Moja ginekolog mówi, ze mam zjeść śniadanie , byle nie słodkie oczywiście ..
No właśnie u nas (Niemcy) mogę być po śniadaniu. Tez się zdziwiłam bo w poprzednich dwóch ciążach byłam na czczo i było dokładnie tak jak pisałaśHejoczywiście że na czczo do głowy mi by nie przyszło jeść...pierwsze słyszę o tym, że można jeść śniadanie przed tym badaniem a robiłam kilka razy w życiu[emoji1]Miałam 96, po godzinie 180 a po dwóch 160 jak dobrze pamiętam
![]()
No to chyba zostaje Ci zastosować się do zaleceń lekarza, skoro tak u Was się robi[emoji2368]No właśnie u nas (Niemcy) mogę być po śniadaniu. Tez się zdziwiłam bo w poprzednich dwóch ciążach byłam na czczo i było dokładnie tak jak pisałaś
Tez bym wolała noworoczny...Ja w tym roku to wszystkim zaznaczyłam, że na święta nic nie robię, tylko leżę i pachnezależy mi żeby dotrwać z brzuchem do stycznia
wolę prezent noworoczny
![]()
Tak wyczytałam w necie, że nie każde szpitale przyjmują z cukrzycą, bo to maluszka też trzeba monitorować po porodzie, a nie każdy szpital ma taką możliwość. Żadna moja koleżanka nie miała cukrzycy w ciąży i nie mam kogo dopytać, ale idę 28.09. do gina i jego zapytam czy tak jest.Ja jestem na insulinie nocnej, i przed jedzenie... Gdzie słyszałaś to że szpital nie przyjmie jak jest insulina???? Ja miałam zamiar rodzić w prywatnym, czy mam się obawiać, że przez cukrzycę mnie nie przyjmą? :/
Jest taki blog "mamaginekolog" i ona opisuje różne sytuacje. Jest też o cukrzycy w ciąży i że w różnych krajach są różne sposoby na to badanie, w niektórych nie pije się glukozy tylko jakiś słodki napójNo właśnie u nas (Niemcy) mogę być po śniadaniu. Tez się zdziwiłam bo w poprzednich dwóch ciążach byłam na czczo i było dokładnie tak jak pisałaś