Dagulina
Fanka BB :)
O to ciekawe. Nie spotkałam się z czymś takim. Cały czas słyszałam właśnie o tej normie 92. Może inne dziewczyny się wypowiedzą.Mój cukier na czczo oscyluje przy 96-98 ale lekarz nic nie wspomina o cukrzycy ciążowej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to ciekawe. Nie spotkałam się z czymś takim. Cały czas słyszałam właśnie o tej normie 92. Może inne dziewczyny się wypowiedzą.Mój cukier na czczo oscyluje przy 96-98 ale lekarz nic nie wspomina o cukrzycy ciążowej
tez mój lekarz za normę uważa 92 akurat j na czczo mam teraz około 76 ( na początku ciąży miłym 68O to ciekawe. Nie spotkałam się z czymś takim. Cały czas słyszałam właśnie o tej normie 92. Może inne dziewczyny się wypowiedzą.
O takiej normie słyszałaś od swojego lekarza?O to ciekawe. Nie spotkałam się z czymś takim. Cały czas słyszałam właśnie o tej normie 92. Może inne dziewczyny się wypowiedzą.
Dziękuję;*Ja miałam 94/80/75 i lekarz powiedział ze są dobre pomimo przekroczenia naczczonie martw się i czekaj na wizytę
![]()
Oj nie, ja jeszcze oprócz dwóch par bodziaków nie mam nicU mnie od ostatniej ciąży mija prawie 14 lat. Do tej pory wydawało mi się, że na większe zakupy mam jeszcze czas. Na początku chciałabym się skupić na wyprawce dla mnie i maluszka do szpitala. To chyba takie najważniejsze. Później cała reszta sprzętów. Chyba tylko ja tak zwlekam z zakupami![]()
Tak dokładnie. Od ginekologa i endokrynologa, który jest również diabetologiem.O takiej normie słyszałaś od swojego lekarza?
Ja na czczo miałam 90tez mój lekarz za normę uważa 92 akurat j na czczo mam teraz około 76 ( na początku ciąży miłym 68) cukier badam regularnie co 3 tygodnie przed każda wizyta u Pani doktor, cukrzyca w ciąży jest niebezpieczna.zreszta nawet na wynikach z krzywej cukrowej mam w zakresie wpisane ze od 92 na czczo to cukrzyca ciążowa
Ja na czczo miałam 90a później po godzinie 204 a po dwóch 121
wiec chyba na czczo to za dużo nie powie
![]()