Są tanie, ładne i fajna jakość. A szlafrok tez taki cieniutki, nie zajmie dużo miejsca w walizce ☺@AB28 dzięki, skorzystam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są tanie, ładne i fajna jakość. A szlafrok tez taki cieniutki, nie zajmie dużo miejsca w walizce ☺@AB28 dzięki, skorzystam![]()
Są tanie, ładne i fajna jakość. A szlafrok tez taki cieniutki, nie zajmie dużo miejsca w walizce [emoji5]
Równiez z tej firmy mam zamiar się zaopatrzec w koszule i szlafrok.
Ile koszul planujecie ze sobą zabrać?
Dzięki dziewczyny [emoji3590] Chyba jednak postawie na rozek lub Śpiworek którego mam aż 3 sztuki otrzymane w spadku [emoji16] Kupujecie moze śpiworki/otulacze takie typowo do nosidełka/gondoli?
Dobrze ze jest jeszcze troszkę czasu bo praktycznie nic nie mam, a co najgorsze nic nie wiem co mam kupować [emoji2356]
To faktycznie duża babka z niejCześć Dziewczyny
Mam nadzieję, ze u wszystkich dzidziusie mają się dobrze
We wtorek miałam usg trzeciego trymestru (30+0) i jestem troszkę przerażona bo córka wazy już ok 1900g a wszystkie inne dzieciaczki z tego tyg co słyszę to między 1300-1700
Nie mam cukrzycy ciążowej, moi synowie mieli 3900 i 3700 ale No zaczynam się bać, ze mała dobije lekko do 4kg![]()
No lekarka nie powiedziała ani słowa, oprócz tego, ze mała rozwija się bardzo dobrze. Wszystkie inne pomiary były bardzo wyrównane natomiast waga wychodziła na 1,5tyg więcej ..To faktycznie duża babka z niejale słyszałam, że czasami pod koniec ciąży niektóre dzieci już mało przybierają na wadze, więc może u ciebie tak będzie. Ja byłam na USG w czwartek (30+1) i mój maluszek waży 1694g, bałam się że będzie większy, bo ja z kolei mam cukrzycę ciążową, ale lekarz powiedział, że na razie jest ok. Oboje z mężem jesteśmy duzi, więc zobaczymy jak to będzie pod koniec.
Na kiedy masz termin?
2 do karmienia i jedna do porodu czyli do wyrzuceniaRówniez z tej firmy mam zamiar się zaopatrzec w koszule i szlafrok.
Ile koszul planujecie ze sobą zabrać?
Ja pamiętam, że do porodu dali mi szpitalną. Chyba też się zabezpieczę, tak jak Ty, w 3 sztuki.2 do karmienia i jedna do porodu czyli do wyrzucenia![]()
Ja 3 lata temu mialam dwie koszule - do porodu dostałam taka śliczna szpitalna niebieskaJa pamiętam, że do porodu dali mi szpitalną. Chyba też się zabezpieczę, tak jak Ty, w 3 sztuki.