Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez dostalam info ze ok 250 gram na tydzień wiec patrząc na możliwość błędu w pomiarze nawet Ci się zgadzaNo i tego 25.10. Byłam w połowie 30tc
270zl az? Czyżby dr Sołtysiak? [emoji3]
Ja dzisiejszy dzień spędzam na oddziale położniczym z racji przyjęcia immunoglobulin.
Przyjechałam pełna obaw, jak tutaj będzie, nigdy nie byłam w tym szpitalu. Zaskoczona jestem bardzo i to mega pozytywnie. Cały personel jest bardzo miły i troskliwy. Czuje się tutaj bardzo zaopiekowana i normalnie jak w domu. Też słyszę maluszki za ścianą [emoji4] małe słodziaki. Za pół godziny mogę iść do domu. Jak będę miała taką możliwość, to na pewno wrócę tutaj na poród. Nie myślałam, że jeszcze istnieją takie miejsca i tacy ludzie z powołania.
Ja wizytę miałam u gina w środę, wtedy mała ważyła 1118g.
Dzisiaj ponowne USG plus ktg i badanie. Małej waga dzisiaj wynosi 1460g.
A ja wylądowałam w szpitalu [emoji17] byłam na ktg i wyszło że mam skurcze, których w ogóle nie czuję, ale lekarz od razu skierowanie na oddział wystawił [emoji15] no i od 18:00 sobie leżę z kroplówką...
TakTak[emoji3590] jesteś też z tych terenów?
Tak [emoji51] Ale mnie prowadzi dr Peno, Sołtysiak już daaaawno nie przyjmuje nowych pacjentek
Ch-ceAha a skąd jesteś? No niestety, ciężko się dk niego dostać ja zaczęłam przed 1 ciąża