Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mam pytanie czy któraś szczepiła się na krztusiec?? Ja chciałam i dalej w sumie chce ale brak w Polsce szczepionek[emoji85][emoji85]
Szczepiłam się tydzień temu, partner dziś, szczepionką Boostrix, kupioną chwilę przed szczepieniem w aptece we Wrocławiu (recepta na Boostrix).A mam pytanie czy któraś szczepiła się na krztusiec?? Ja chciałam i dalej w sumie chce ale brak w Polsce szczepionek[emoji85][emoji85]
Szczepionka na COVID spowodowała, ze kobiety urodziły martwe dzieci ?Ja właśnie też byłam na nie, lekarka tylko mówiła że są takie zalecenia i też uważa że tak i tylerozmawiałam z ciocią, która cały życie pracowała w szpitalu i ma kontakty z ludźmi, którzy tam pracują. I mówili, że poczekać, bo mają sporo przypadków kobiet, które urodziły po szczepionce dzieci, niestety martwe…. Więc ja stwierdziłam, że jednak poczekam te kilka tygodni na poród. Nie neguję kobiet, które się zaszczepiły, bo to ich wybór, ale ja jednak nie zmieniam zdania, bo się zwyczajnie boję. Wystarczy mi stresów, że i tak pilnuję, żeby mała kopała….
Daruje sobie krztuśca, ale na grypę może już jutro się zaszczepie. Jestem w 33tc i nie zdążę i na jedna i druga się zaszczepić…No może i zdążę, ale nie będę tyle sobie tego dawała tuż na końcówce ciąży.A mam pytanie czy któraś szczepiła się na krztusiec?? Ja chciałam i dalej w sumie chce ale brak w Polsce szczepionek[emoji85][emoji85]
Szczepiłam się tydzień temu, partner dziś, szczepionką Boostrix, kupioną chwilę przed szczepieniem w aptece we Wrocławiu (recepta na Boostrix).