AliceinWonderland
Fanka BB :)
Ja bym spróbowała ze zwykłym węglem. Przede wszystkim dużo pij, może spróbuj z elektrolitami.Dziewczyny corka z przedszkola przyniosła mi biegunkę... co mogę wziąć na te przypadłość?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym spróbowała ze zwykłym węglem. Przede wszystkim dużo pij, może spróbuj z elektrolitami.Dziewczyny corka z przedszkola przyniosła mi biegunkę... co mogę wziąć na te przypadłość?
Rytmiczne ruchy w nocy to w moim przypadku czkawka synkaDziewczyny, odczuwacie może takie hmm rytmiczno-pulsacyjne skurcze/ruchy w nocy, głównie po bokach brzucha, i głównie kiedy leżycie na boku, nie są bolesne, ale zastanawiam się, czy to skurcze czy takie rytmiczne ruchy dziecka? W ciągu dnia raczej nie zdarza się ten typ
I jeszcze bóle pachwin, one z kolei zdarzają się w ciągu dnia, przy chodzeniu, pojawiają się zwykle jeśli dzień wcześniej chodziłam więcej niż zazwyczaj, czy coś podniosłam, a wystarczy np. 3-4 kg cokolwiek. Nie wiem czy się martwić czy nie, u lekarza byłam 2 tyg temu i kolejna wizyta za 2 tyg.
A to nie przypadkiem covid wariant delta? Jak masz duszności i biegunkęJa dzisiaj 33+1nie licząc duszności w nocy, wysokiego tętna i biegunki od córki to czuje się ok. Wizyta teraz w sobotę.
Juz jestes spakowana i gotowa ? Jak się zapatrujesz na nasz okoloswiateczny termin?![]()
U mnie też ból pachwin i jakby przy wstawaniu itd przy kości łonowej ból i ciągnięcie.Dziewczyny, odczuwacie może takie hmm rytmiczno-pulsacyjne skurcze/ruchy w nocy, głównie po bokach brzucha, i głównie kiedy leżycie na boku, nie są bolesne, ale zastanawiam się, czy to skurcze czy takie rytmiczne ruchy dziecka? W ciągu dnia raczej nie zdarza się ten typ
I jeszcze bóle pachwin, one z kolei zdarzają się w ciągu dnia, przy chodzeniu, pojawiają się zwykle jeśli dzień wcześniej chodziłam więcej niż zazwyczaj, czy coś podniosłam, a wystarczy np. 3-4 kg cokolwiek. Nie wiem czy się martwić czy nie, u lekarza byłam 2 tyg temu i kolejna wizyta za 2 tyg.
U mnie 33tJa tydzień temu skończyłam chorowanie na covid. Początkowo myślałam, że się przeziębiłam, ale jak po kilku dniach straciłam węch I smak to wiedziałam, że to covid. Wyszedł test pozytywny. Na szczęście przeszłam lekko.. miałam się szczepić i byłam już zapisana na szczepienie, ale właśnie 4 dni przed dopadło mnie.
U mnie juz 33+3. Miałam dzisiaj wizytę. Mój maluch na ta chwile waży 2138wszystko w porządku a jak u Was dziewczynki ?
Jak się czujecie?
Te z Was, które mecza się ze zgaga mogę polecić Polprazol. Dla mnie zbawienie. Jak ja się męczyłam, wszystkiego chyba próbowałam i jedynie to pomogło![]()
Dziewczyny jakie łóżeczka polecacie lub jakie kupowałyście? Ciężko mi idzie kupno. Albo mają słabe opinie, albo nie mają szuflady, albo wizualnie mi coś nie pasuje
A wiesz może jak wygląda kwestia funkcjonalności tych szuflad? Ponoć nie są na prowadnicachJa mam po pierwszym dziecku z tej strony i bardzo polecam
Materacyk też mamy od nich. Szufladę dobierasz osobno. Ja mam model modern cot czy jakoś tak. Dużo znajomych miało też z tej firmy i w sumie nikt nie narzekał żeby coś było nie tak.![]()
Łóżeczka dziecięce i niemowlęce - wyprawka dla noworodka | Woodies®
Łóżeczka dziecięce i niemowlęce - produkujemy zgodnie z normami bezpieczeństwa i posiadamy atesty | W stylu skandynawskim |woodies.pl
A wiesz może jak wygląda kwestia funkcjonalności tych szuflad? Ponoć nie są na prowadnicach
Dziewczyny, odczuwacie może takie hmm rytmiczno-pulsacyjne skurcze/ruchy w nocy, głównie po bokach brzucha, i głównie kiedy leżycie na boku, nie są bolesne, ale zastanawiam się, czy to skurcze czy takie rytmiczne ruchy dziecka? W ciągu dnia raczej nie zdarza się ten typ![]()